TAKO SE TO RADI

Do super frizure za samo pet minuta? Zvuči nevjerojatno, ali je moguće

04.05.2021 u 15:58

Bionic
Reading

Ukoliko niste još spremni sjesti u frizerski stolac i reći 'ošišajte me', proljetni look možete uspješno osvježiti i uz pomoć nove frizure

Iako su ove sezone u trendu sve moguće varijante kratkog boba ili mladenačkih pixie varijanti, ako niste još spremni na takvu promjenu, zašto ne biste svom imidžu udahnuli promjenu uz pomoć trendi valova u kosi koji ne silaze s ljestvice popularnosti.

To nimalo ne čudi jer će u trenu osvježiti izgled, dati volumen kosi i uspješno skinuti godine.

Michelle Salas, 31-godišnja beauty influencerica s rastućom vojskom fanova koja živi u Madridu, pokazala je na svom Instagram profilu ideju za cool valove, ležerne i šarmantne, kao da ste se upravo vratili nakon surfanja s plaže.

Kćer poznatog meksičkog pjevača Luisa Miguela o čijem je životu Netflix snimio seriju 'Luis Miguel: Sunce Meksika' (u glavnoj ulozi Diego Boneta), briljira i svojim modnim stilom.

Ova 31-godišnjakinja čija je majka meksička glumica i pjevačica Stephanie Salas, ima sjajnu ideju za brzopotezne surferske valove koji će svakoj frizuri dati poseban štih, a oko kojih se nećete morati puno pomučiti.

Michelle kaže kako je ovaj način izrade valova prikladan i za cure s tankom i neukrotivom kosom, a prvi je korak da kosu podijelite u dva dijela i zatim donji dio prvo uvijete, a kasnije prelazite na gornji. Kosu pažljivo raščešljajte i za samo pet minuta vaša neodoljiva frizura je gotova.