CARRIE SYMONDS

Djevojka britanskog premijera pronašla odličan način kako da nosi dizajnerske krpice, ali i da na njih ne potroši pravo bogatstvo

22.12.2019 u 22:02

Bionic
Reading

Na njenom bi primjeru mnoge mogle učiti poznate dame, osobito supruge političara i predsjednika zemalja, koje bi na taj način mogle uvelike smanjiti troškove koje odlaze na njihovu garderobu. Carrie Symonds, koju će javnost tek upoznati tijekom mandata njezina partnera Borisa Johnsona, svojim je potezom oduševila mnoge

Kako donosi britanski The Mail on Sunday, djevojka britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie Symonds, odlučila je uštedjeti na svojoj garderobi, osobito onoj za posebne prilike kada u javnosti mora stajati uz svog partnera, pa umjesto da istu kupuje, ona ju posuđuje.

Ovdje je, naravno, riječ o skupocjenim kreacijama najpoznatijih svjetskih dizajnera, koje ona posuđuje za smiješne iznose. Naime, 31-godišnja Carrie Symonds plaća mjesečnu članarinu od 90 kuna na internet stranici My Wardrobe HQ i upravo tamo nabavlja svu potrebnu odjeću. Riječ je o stranici koja se opisuje kao modni klub za privatne članove.

Upravo tamo Carrie Symonds je posudila plavo-bijelu haljinu u kojoj se u rujnu pojavila u Balmoralu na upoznavanju s kraljicom Elizabetom II. Riječ je o kreaciji s potpisom Eponine London, omiljenom dizajneru Kate Middleton, čija je cijena malo znad 18 tisuća kuna, no može se iznajmiti za 2 tisuće kuna. Uz haljinu je iskombinirala Chloe čizme vrijednosti 8700 kuna koje je iznajmila za tisuću kuna.

U studenom je isto, u Royal Albert Hall na Festival of Remembrance stigla u kombinaciji od 15 tisuća kuna koju je iznajmila za 1800 kuna - kaput Alice Temperley umjesto 6,5 tisuća kuna iznajmila je za šestotinjak kuna, a haljinu Karen Gee, čija je cijena u dućanu gotovo 9 tisuća kuna, za tisuću.

Za put u New York, kada se susrela s Billom i Melissom Gates iznajmila odjeću u iznosu od 6800 kuna za tek tisuću kuna i to haljinu Frank za 400 kuna, iako bi je ista u dućanu stajala 1800 kuna, te Gianvito Rossi cipele za 640 kuna, umjesto 5 tisuća kuna.

'Carrie je ekološki osvještena i upravo iz tog razloga iznajmljuje odjeću za posebne prilike, kako ista ne bi samo visila u njezinu ormaru i rijetko se nosila', otkrio je izvor blizak stranici My Wardrobe HQ.

  • +15
Carrie Symonds Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES