ČEKA SE PRSTEN

Nakon što je pobjedio na izvanrednim izborima od Borisa Johnsona očekuje se još jedno - da svoju djevojku Carrie Symonds i službeno zaprosi

13.12.2019 u 14:14

Bionic
Reading

U pratnji svoje djevojke, britanski premijer Boris Johnson ušetao je i službeno kroz vrata službene rezidencije u ulici Downing Street u Londonu, na popularnom broju 10. Pozirajući s Carrie Symonds ispred prepoznatljivih crnih vrata, Boris Johnson jasno je dao do znanja Britancima, ali i cijelome svijetu, da će upravo ona biti njegova prva dama

Nakon uvjerljive pobjede konzervativaca Borisa Johnsona na izvanrednim općim izborima u Ujedinjenom Kraljevstvu izvjesno je da će ta zemlja konačno prije veljače iduće godine izaći iz Europske unije. Nakon spektakularne pobjede, britanski se premijer uputio prema službenoj rezidenciji na broju 10 Downing Streeta i to ovoga puta u društvu svoje djevojke Carrie Symonds.

S njom je pozirao pred crnim vratima, kroz koja su potom zajedno i prošli, a njegova odluka da još jednom službeno, pred mnoštvom okupljenih novinara, uđe u rezidenciju britanskog premijera u pratnji svoje djevojke, zapravo je označila ono o čemu se nagađa - sve je izglednije da će Boris Johnson, kada se napokon finalizira njegov razvod od Marine Wheeler, svoju mlađahnu djevojku i zaprositi.

31-godišnja Carrie Symonds do sada se trudila držati podalje od očiju javnosti, pa je tako u srpnju, kada je 55-godišnji Johsnon odabran za premijera, ostala van cijele kampanje, niti ga je pratila na njegov turneji, kao ni na ulasku u službneu rezidenciju. Ovim je činom i ona sama dala do znanja da će je britanska javnost od sada češće viđati.

Kako bi privukla dodatne simpatije, odlučila se za kaput s uzorkom riblje kosti i potpisom Marks and Spencera, čija je cijena nešto više od 600 kuna, kao i baršunastu suknju Anthropologie s uzorkom od 900 kuna i tako stigla pred Downing Street.

Sam Boris Johnson već je ovoga tjedna dao naslutiti kako bi svoju djevojku, s kojom je nevjerojatno sretan, mogao uskoro zaprositi, a unatoč njihovom klimavom početku veze, kada je na pozive susjeda čak intervenirala i policija, sve bi moglo imati sretan kraj. Carrie Symonds prva je nevjenčana partnerica nekog britanskog premijera koja će idućih pet godina živjeti uz njega u službenoj rezidenciji.

  • +15
Carrie Symonds Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES

Iako je do sada iz prikrajka promatrala sve i pružala mu bezrezervnu podršku tijekom cijele kampanje, Carrie Symonds svojim je useljenjem dala jasno do znanja kako će sada imati puno važniju ulogu u javnosti. Boris Johnson prije godinu dana je zatražio razvod od svoje druge supruge Marine Wheeler, koja ga je izbacila iz obiteljskog doma, a sada se čeka i finalizacija samog razvoda, nakon čega bi premijer mogao i službeno zaprositi svoju djevojku.

Idućih pet godina živjet će u većem, četverosobnom stanu u Downing Streetu 10, a ne u manjem, dvosobnom, u kojem živi Sajid Javid. Do sada su Johnson i njegova djevojka živjeli zajedno u njezinu stanu u Camberwellu, koji se nalazi u južnom dijelu Londona, nakon čega su kupili kuću, nedaleko od tog stana, za 1,3 milijuna funti.

Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj priči je da obitelj Borisa Johnsona do sada nije imala prilike upoznati njegovu djevojku, što tvrdi premijerova sestra Rachel. Ona je za medije rekla da do sada nije upoznala Carrie Symonds, kao i da mu je njegova obitelj čestitala na pobjedi putem zajedničke grupe na WhatsAppu.