TJEDNI HOROSKOP

Djevicama se smiješi promaknuće, kreativnim Ribama lijep prihod, Blizance očekuju povoljna kretanja na romantičnom planu, a uspavane Rakove ljubavna monotonija

14.09.2020 u 06:40

Bionic
Reading

Ne poduzmu li ništa, ljubavna svakodnevica Rakova zapast će u monotoniju, no aktiviraju li se i iniciraju zbivanja, uzbuđenja će ubrzo biti i previše. Povoljna kretanja na romantičnom planu očekuju Blizance, kako slobodne, tako i one u vezi. Djevice bi mogle dobiti ponudu za promaknuće na viši položaj, a izazov bi trebale prihvatiti bez straha. Ribama bi kreativnost mogla donijeti lijep prihod, ali prije toga morat će proći kroz administrativni labirint pa je potrebno baciti se što prije na taj nepopularni dio posla

Ovnovi će poželjeti raščistiti pitanja koja im narušavaju odnos s partnerom. Ne pomaknu li se stvari s mrtve točke, utješit ćete se izletom u nedozvoljene i mutne vode. Utjeha će biti kratkotrajna, a nakon nje će nastupiti kajanje. Neka vam rješavanje zaostalih dugovanja bude prioritet. Bit ćete vrlo zadovoljni ako uspijete, znajući da je došao kraj opomenama i pozivima na uplatu.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zov tijela Bikovima će nadjačati glas razuma i nagnati ih da se upletu u vezu s osobom iz radne sredine. Budući da je malo vjerojatno da će se taj odnos razviti u duboku ljubav, važno je da si ne pokvarite status na poslu. Imat ćete puno rutinskih zadataka, ali ćete začudo pronaći njihovu zabavnu stranu, što će vam pomoći da se motivirate.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Površan šarm i raznolik smisao za humor slobodnih Blizanaca past će na plodno tlo, a Blizanci u vezi bit će još nadahnutiji jer će uspjeti pobuditi povećano zanimanje kod stalnog partnera. Proširit ćete mrežu profesionalnih kontakata i načelno dogovoriti posao, no njegov bi početak mogao kasniti. Ne bacajte novac na ugodna iskustva, nego ga čuvajte za korisnu robu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Cate Blanchett horoskopski je Bik, rođena je 14. svibnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Ron Crusow/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rakovi će postati meta zanimanja nekog čija im bliskost ne odgovara. Istovremeno ćete vi pristupiti nekom i doživjeti odbijanac. Ako ste u vezi, pogrešno ćete protumačiti postupak voljenog i bezrazložno se naljutiti na njega. Zaokupljeni kovanjem planova, zapostavit ćete trenutne obaveze. Kritika nadređenog ili nepovoljan komentar kupca brzo će vas vratiti u stvarnost.

Maya Hawke rođena je u znaku Raka 8. srpnja 1998. Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dok će novo i perspektivno poznanstvo uljepšati život samcima, zauzeti Lavovi će se glatko ophoditi s partnerom. Štogod jedno od vas predloži, drugo će prihvatiti, napominjući da je i on imao istu ideju. Na društvenom planu bit ćete prilično aktivni i snalažljivi. Ako ste započeli pregovore, nemojte požurivati drugu stranu, nego pričekajte da ona napravi prvi korak.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Jennifer Lopez u horoskopsku je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Djevice, progovorite li o problemima o kojima ste oboje dugo šutjeli, ni vama ni partneru neće nedostajati mašte za smišljanje originalnih uvreda. Obustavite što prije razmjenu verbalnih udaraca. Dobre poslovne vijesti očekuju naročito Djevice koje se bave pružanjem intelektualnih usluga. Imat ćete priliku za lijep honorar. Oduprite se diktatu prirode i ostanite u pokretu.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Arizona Muse je horoskopska Djevica, rođena je 18. rujna 1988. Izvor: Profimedia / Autor: M. Angeles Salvador/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Romantični život Vaga razvijat će se u željenom smjeru uz povremene zastoje i skretanja. Taman kad pomislite da ste pokvarili svoj ugled u očima partnera ili simpatije on(a) će vas uvjeriti u suprotno. Cijeli proces mogao bi se ponoviti nekoliko puta, ali će uvijek izaći na dobro. Sitni nesporazumi otežat će komunikaciju s poslovnim partnerima.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Bella Hadid u horoskopu je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Škorpioni, tjedan će biti prožet nesporazumima između vas i voljenog. Ne mislimo na neslaganje, nego doslovno na pogrešno razumijevanje značenja onog što je drugi rekao ili napisao. Zaključit ćete da vaš životni prostor vapi za preuređenjem. Za zatvaranje financijske konstrukcije trebat će vam pozajmica, a to biste do daljnjeg trebali izbjeći.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Erotski nagon Strijelaca je na vrhuncu, što će biti očigledno onima s kojima se susreću. Ako ste slobodni, nesvjesno ćete privlačiti one koji, kao i vi, žele tjelesno zbližavanje. Ni Strijelci u vezi neće biti prikraćeni za svoju porciju strasti. Nemojte se zalijetati krupnim izjavama. Osobe na položaju neće vas uzeti ozbiljno budete li im obećavali brda i doline.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Budući da će zbog brojnih obaveza Jarci imati malo vremena za partnera ili udvaranje simpatiji, izgledno je zatišje u ljubavnom životu. Vješt trgovac pokušat će vas nagovoriti na kupovinu robe sumnjive kvalitete. Ako ste istinski Jarac, nećete nasjesti na lijepe riječi, ali nemojte ni držati bukvicu prodavaču jer bi to bio gubitak vremena.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kate Moss rođena je u znaku Jarca 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vodenjaci će se zabavljati razmjenom vrućih poruka s nekim udaljenim i stavljanjem pikantnih komentara na društvenim mrežama, no pazite da vam se ne osveti manjak opreza. Primijetit ćete nečiji propust ili pogrešku, ali budite tolerantni prema krivcu. Nemojte ga cinkati, odnosno otpustiti, ako ste mu nadređeni.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će htjeti držati svoju vezu u tajnosti radi skrivanja sukoba poslovnih interesa ili izbjegavanja obiteljskog negodovanja zbog izabranika. Ne budete li diskretni, tajna će uskoro postati javna, a odnos upitan. Slobodnim Ribama dobar će provod biti važniji od doma, što će dovesti do razmirica s ukućanima. Užurban dnevni ritam i česti provodi iscrpit će vam organizam.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.