S OSMIJEHOM NA LICU

Dirljivi trenuci Milana Popovića i malog Ace

09.10.2013 u 15:19

  • +8

Milan Popović sa sinom

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

Bionic
Reading

Aleksandar i Milan Popović već su počeli sa zajedničkim druženjima prema pravilima koja je odredio sud, a u kojima otac i sin, čini se, neizmjerno uživaju

Dok se njegovi mama i tata bore za skrbništvo nad njim na sudu, maleni Aleksandar Popović uživa u djetinjstvu, baš kako i priliči jednoipolgodišnjaku.

To se vidi i na osnovi fotografija snimljenih proteklog vikenda u središtu Zagreba, točnije u hotelu Esplanade u kojem je maleni uživao s ocem.

Dane su provodili u Botaničkom vrtu i šetnji gradom, tijekom igre s psom mališan nije skidao osmijeh s lica, a i brige srpskog poduzetnika na tren su pale u zaborav zbog uživanja u veselim igrama s Aleksandrom.

Naime na prvom ročištu na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena je odluka da Milan Popović može viđati sina minimalno dva vikenda mjesečno u Zagrebu, zbog čega je on navodno kao privremeno rješenje iznajmio kuću koja se trenutno uređuje kako bi u potpunosti bila prilagođena dječaku.

U pratnji odvjetnika, Milan je sina odvezao majci u njezin stan u Bijeničkoj ulici.

I prije nego što su se Severina i Milan odlučili razići, on je, barem ako je suditi po fotografijama objavljenim u medijima, ostavljao dojam brižnog oca u čijoj je pažnji njihov Aleksandar jako uživao.