'ružne' klompe

Ova toplija verzija birkenstockica zaludjela je trendseterice, nose ih i zimi

01.02.2024 u 15:20

  • +2

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako su se mnogi zaklinjali da baš nikad neće nositi 'ružne' Birkenstock sandale, prošlo ljeto sve je promijenilo te je njihov ogroman rast popularnosti u potpunosti promijenio percepciju modnog svijeta koji ih danas - slavi

Popularnost 'birkenica' potvrdila je i manekenka Kaia Gerber, odavno na glasu kao zagrižena zaljubljenica u njihovu udobnost, koja ih je nosila u posljednjem casual stajlingu.

Za šetnju Los Angelesom odjenula je ležerne komade; običnu crnu majicu i trenirku, sunčane naočale i pamučnu bijelu tote torbu, no u svemu su se isticale upravo njene Birkenstock Boston klompe.

Riječ je o modelu koji je savršena alternativa klasičnim Birkenstock Arizona sandalama s prepoznatljivim remenčićima, čiji je zatvoreni dizajn kao stvoren za nošenje nešto toplije zimske dane.

No, time se nimalo ne gubi na prepoznatljivom osjećaju udobnosti jer i one dolaze s podatnim plutenim potplatom, zbog čega se lakoćom nose od jutra do mraka.

Birkenstock Boston klompe stoga su se očekivano nametnule kao jedan od najpoželjnijih komada ove zime, a osim Gerber, nosile su ih i zvijezde poput Riley Keough, Zoë Kravitz, Dakote Johnson i Katie Holmes.

katie u new yorku

Ma kakve čizme, kraljica ulične mode fura 'najružnije' papuče i pri tome izgleda chic

Pogledaj galeriju

Kraljica ulične mode birala je posebno popularan model, Boston klompe obogaćene mekanom vunom, koji je nosila u kombinaciji s ravnim hlačama i vunenim kaputom šarenog uzorka, dajući nam inspiraciju za chic stajling vrijedan kopiranja.

Također, ako ste u nedoumici kako nositi ovaj stil, glumica Dakota Johnson pokazala nam je koliko dobro izgledaju uparene s trendovskim pamučnim hlačama širokom kroja i šarmantnom majicom s printom.