EFEKTAN MODEL

Skupocjena i neobična: Demi Moore ne odvaja se od ove torbice, a osvojila je i J. Lo

31.01.2024 u 14:25

  • +2

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Legendarna Demi Moore posljednjih dana neumorno promovira seriju 'Feud: Capote vs. The Swans', čija se premijera očekuje početkom veljače

Uz glumačke kolegice poput Chloë Sevigny, Naomi Watts i Caliste Flockhart, 61- godišnja Demi Moore zvijezda je nove sezone antologijske serije 'Feud'.

  • +7
Premijera serije 'Feud: Capote Vs. The Swans' Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

U sklopu njezine promo turneje posljednjih dana boravi u New Yorku, na čijim se ulicama u slobodno vrijeme redovito može ugledati u društvu čivave Pilah, ali i skupocjene dizajnerske torbice u ruci.

Riječ je o modelu naziva Anatomy Jewelry s potpisom modne kuće Schiaparelli, kojeg krasi zlatni detalj nosa, usta i očiju, s prednje i stražnje strane.

Više od jednostavnog dodatka, ovaj torbica od tamne kože ukrašena zlatnim licem s dvobojnim crvenim i plavim očima, u slučaju Demi Moore, pokazala se idealnom za podizanje jednostavnih stajlinga na novu razinu.

U stajlingu u kojemu pojavila 29. siječnja, nosila ju je u kombinaciji s plavim trapericama i dugim crnim kaputom.

Na zabavi organiziranoj u čast SNL gostovanja Dakote Johnson, kombinirala ju je s dočevitom i sivim hlačama od dijela, dajući joj chic i bezvremenski izgled.

Moore, međutim, nije jedina slavna dama koja je pala na čari ove neobične torbice čija cijena iznosi vrtoglavih 6900 eura.

Na nedavnoj reviji brenda Schiaparelli u Parizu, s njom se pohvalila Jennifer Lopez.

Latino diva nosila ju je uz stajling kojim je u potpunosti dominirala bijela jakna stvorena od sedam tisuća ružinih latica.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia