BECKHAMOVI

David i Victoria su strogi roditelji jer su i sami tako odgajani

05.08.2012 u 15:28

Bionic
Reading

Kako bi njihova djeca, 13-godišnji Brooklyn, 9-godišnji Romeo, 7-godišnji Cruz i jednogodišnja Harper, kroz život uvijek stajali čvrsto na zemlji, David i Victoria Beckham odgajaju ih na isti način na koji su oni bili odgajani - vrlo strogo

'Victoria i ja nismo ih razmazili, već ih odgajamo na tradicionalan engleski način, tako da uvijek stoje čvrsto na zemlji. Želimo im usaditi iste vrijednosti koje su nama usadili naši roditelji', rekao je David.

Iako već deset godina ne žive u Velikoj Britaniji, slavni par pamti svoje korijene i potomcima želi usaditi vrijednosti tradicionalne britanske obitelji.

'Oni su potpuno normalna djeca. Želimo im usaditi iste vrijednosti koje su nama usadili naši roditelji i odgajati ih na vrlo strog način, kako su Victoriu i mene odgajali naši roditelji', rekao je David za magazin Esquire.

Obitelj se prije deset godina zbog Davidova posla iz Londona preselila u Španjolsku, neko su vrijeme živjeli i u Italiji, a trenutačna adresa im je u Los Angelesu. No slavni nogometaš naglašava da će mu Velika Britanija uvijek biti jedina domovina.

'Nikad neću zaboraviti otkud dolazim, gdje su mi korijeni. Nema veze gdje živim, uvijek ću biti Englez', kaže sportaš.