VIŠEGODIŠNJE PARTNERSTVo

David Beckham ima novi posao; postaje dizajner za Hugo Boss

22.05.2024 u 11:13

Bionic
Reading

Poznati modni brend najavio je višegodišnju suradnju s Davidom Beckhamom za svoju mušku kolekciju. Ova suradnja je prva takve vrste za Boss Menswear i odražavat će stil i estetske vrijednosti bivšeg engleskog nogometaša i njemačkog brenda

U nadolazećim sezonama, partnerstvo Beckhama i Bossa uključivat će njegovo sudjelovanje u kreativnom procesu nastanka capsule i velikih kolekcija, u ulozi dizajnera i kuratora.

Predsjednik Inter Miamija i suvlasnik Salford Cityja za sada će se fokusirati na svečanu i ležernu mušku odjeću. Sa kolekcijom za sezonu proljeće/ljeto 2025. Beckham će debitirati u spomenutoj ulozi, a već ove godine, u sklopu promocije kolekcije za sezonu jesen/zima, pojavit će se u globalnim kampanjama brenda.

'David Beckham je prava ikona, i u sportu i u modi' komentirao je partnerstvo Daniel Grieder, izvršni direktor Hugo Bossa, dodavši da svojim poduzetničkim duhom i strašću za modu savršeno utjelovljuje vrijednosti brenda.

'Radujemo se što ćemo vidjeti kako prve kolekcije zaživljavaju i što ćemo blisko surađivati s njim tijekom ovog višegodišnjeg partnerstva', zaključio je.

Nakon što se oprostio od nogometnih terena, bivši veznjak Manchester Uniteda, Real Madrida, Los Angeles Galaxyja, AC Milana i Paris Saint Germaina afirmirao se kao poduzetnik, pa danas obnaša dužnost predsjednika nogometnog kluba Inter Miami i suvlasnika kluba Salford City.

Sa djecom i suprugom, modnom dizajnericom i bivšom pop zvijezdom Victorijom Beckham, za Netflix je snimio hvaljeni dokumentarac o vlastitom životu.

  • +5
'Beckham' Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Tijekom proteklih nekoliko godina želio sam uložiti više vremena u dizajn i modu, ali sam želio biti siguran da surađujem s brendom i timom koji mogu isporučiti nešto uistinu globalno i utjecajno. Do sada sam stvarno uživao u suradnji s Bossom i bio sam impresioniran timskom ambicijom, kreativnošću i željom za izvrsnošću', otkrio je.

Davidu Beckhamu ovo nije prvi modni pohod. Tijekom godina surađivao je s brojnim brendovima poput Adidasa, H&M-a i Emporio Armanija. Njegova supruga Victoria Beckham u međuvremenu je sklopila partnerstvo sa španjolskim Mangom, za koji je dizajnirala capsule kolekciju koja povezuje njezin klasični, britanski stil s minimalističkim dizajnom poznatog španjolskog brenda brze mode.

  • +41
VICTORIA BECKHAM X MANGO Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango
sve osim nogometa