vječna djevojčica

Danijela Martinović iznenadila Barbie lookom s potpisom Victorije Beckham

09.04.2023 u 12:13

Bionic
Reading

Pjevačica je i ove sezoner članica žirija HRT-ovog glazbenog showa 'Zvijezde pjevaju', a iz emisije u emisiju oduševljava svojim outfitima

Budući da je slavna Splićanka tijekom emisije sjedila iza stola, svijetlo ružičasta haljina nije došla do punog izražaja, no Danijela Martinović je odlučila pokazati što je nosila na svom Instagram profilu.

Riječ je o kreaciji od žerseja s potpisom Victorije Beckham s dugim rukavima i jedinstvenim asimetričnim izrezom koji seže od dekoltea do sredine leđa. Zakrivljeni nabori preko prednje strane haljine i niz leđa stvaraju ženstvenu siluetu dok se detalj duge kravate elegantno spušta sa stražnje strane vrata.

Uz haljinu je iskombinirala nježan ružičasti make up, a kosu je podigla u rep. Pjevačica je u 'Barbie izdanju' izgledala besprijekorno, a jasno je bilo i kako je riječ o kreaciji koja ne podnosi donje rublje.

Fotografija je primila mnoštvo 'lajkova' i komentara u kojima su obožavatelji hvalili njezin outfit te ostavljali brojna srca. Višegodišnja suradnja sa stilisticom Barbarom Repe pokazala se kao pun pogodak.

  • +7
Danijela Martinović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dominik Brlečić