OSMIJEH OD UHA DO UHA

Daniela i Oliver ne mogu skriti zaljubljenost

27.08.2012 u 13:08

Bionic
Reading

Nakon što je primio nagradu Orlando na Dubrovačkim ljetnim igrama za svoju predstavu 'Dantonova smrt', na redatelja Olivera Frljića najviše je bila ponosna njegova Daniela, koja se ponosno smiješila iz prvog reda

Trideset i sedmi put zaredom Hrvatska radiotelevizija dodijelila je u palači Sponzi tradicionalne nagrade Orlando za umjetničke domete u ostvarenju programa Dubrovačkih ljetnih igara. Orlanda za najbolje dramsko ostvarenje dobio je redatelj Oliver Frljić koji je

postavio 'Dantonovu smrt'.

Frljićeva najveća podrška, djevojka Daniela Trbović, nakon što ju je doslovno 'okovao' tijekom predstave, ponosno je pljeskala iz prvog reda.

Sudeći prema njihovim osmijesima i zagrljajima, Daniela i Oliver jednostavno ne mogu skriti zaljubljenost. HTV-ova dugogodišnja uzdanica zrači više no ikad, a iako je dodjelu nagrada popratila u casual izdanju, Daniela je blistala.

Kontroverzni redatelj svojom je predstavom podigao puno prašine, jer je u svrhu prikazivanja građanskog licemjerja na sceni htio izvesti performans s klanjem kokoši, no mnogi su se pobunili pa je na kraju kokoš već mrtva donesena na scenu.

Sada je to stresno razdoblje iza njih, a nakon nagrade i odmora u jednom od romantičnijih gradova na svijetu, kreću u nove radne pobjede.