OTKRIO SRAMOTNE TAJNE

Daniel Radcliffe ne voli žene koje pričaju 'gluposti'

Bionic
Reading

Engleski glumac u nedavnom intervjuu za Vogue dokazao je da nema dlake na jeziku te je iskreno odgovorio i na najneugodnija pitanja, primjerice naveo je da depilira stražnjicu

Bivši Harry Potter koji je trenutačno u vezi s glumicom Erin Drake, koju je upoznao na snimanju filma 'Kill Your Darlings', tvrdi da je najveći dar koji je primio suzdržavanje njegovih bliskih prijatelja od gorke istine o njegovim stihovima.

'Najbolji poklon koji sam dao nekome: moja grozna poezija posvećena jednoj djevojci. Najbolji poklon koji sam dobio zauzvrat: prešućivanje istine o toj poeziji', našalio se glumac.

U intervjuu u Vogueu otkrio je da 'mu se sviđaju djevojke koje su duhovite i uspijevaju ga nasmijati, ali ne voli žene koje govore gluposti'. Nije definirao što mu znače 'gluposti'.

Upitan za najčudniju stvar koju je napravio u karijeri, bez srama je priznao da je izdepilirao stražnjicu zbog jedne uloge. Također je napomenuo da priželjkuje cameo ulogu u animiranom serijalu 'South Park' te da je životinja koja simbolizira njegovu duhovnost – vuk sa samostrelom.