MODNO KIKSALA

Dakota Johnson modno se poskliznula i svojim stajlingom mnoge ostavila zbunjenima

28.10.2019 u 13:27

Bionic
Reading

Brojne zvijezde sinoć su pristigle u holivudski Dolby Theater na 11. dodjelu nagrada Governors Awards koju svake godine organizira Akademija filmskih umjetnosti i znanosti. Crvenim tepihom prošetale su brojne slavne ljepotice koje su zahvaljujući svojim glamuroznim stajlinzima okretale glave, no nisu sve zaradile komplimente. Glumica Dakota Johnson se modno poskliznula i svojim stajlingom mnoge ostavila zbunjenima

Zvijezda filma '50 nijansi sive' Dakota Johnson izazvala je veliku pažnju na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Governors Awards u Hollywoodu. 30-godišnja glumica osvanula je na crvenom tepihu u raskošnoj kreaciji koju je Brandon Maxwell dizajnirao u sklopu svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2020.

Svojim je modnim odabirom glumica mnoge zbunila. Maxwellova kreacija spoj je elegancije i neukusa ako je gledamo zasebno od struka na dolje te od struka na gore.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Elegantna maksi suknja od satena visoko rezanog struka sama za sebe je odličan izbor za ovakva glamurozna događanja, ali u kombinaciji s ovim minijaturnim topićem koji jedva prekriva grudi cjelokupan stajling jednostavno izgleda jeftino i neprimjereno.

Da je lijepa glumica umjesto topića odabrala običnu bijelu košulju ili elegantni top bez rukava ova modna priča poprimila bi potpuno drugu konotaciju, a pomoglo bi i da je kosu za ovu svečanu prigodu i uz ovakav stajling ipak podignula u elegantnu punđu.

No, svakom se može potkrasti greška, stoga ćemo slavnoj brineti zažmiriti na ovaj modni kiks.