ZAJEDNIČKI ODMOR

Unatoč nagađanjima, ljubav i dalje traje: Ovim su fotografijama Dakota Johnson i Chris Martin stali na kraj zlim jezicima

06.08.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Medijski napisi da zvijezda '50 nijansi' i pjevač Coldplayja više nisu zajedno, pokazali su se lažnima. Dakota Johnson i Chris Martin i dalje su sretni i zaljubljeni, što su i pokazali proteklog vikenda u Hamptonsu

Čini se da u njihovom ljubavnom raju nema apsolutno nikakvih problema, te da njihova ljubav i dalje traje, unatoč napisima da su prekinuli. 29-godišnja Dakota Johnson i 42-godišnji Chris Martin snimljeni su proteklog vikenda u Hamptonsu, gdje su uživali kupajući se i zabavljajući.

Još se sredinom lipnja nagađalo kako je par prekinuo i to nakon što su već razgovarali o braku i mogućem vjenčanju, a cijela situacija navodno je iznenadila i njihove bliske prijatelje. Par je u vezi od siječnja 2018. kada su prvi put i snimljeni zajedno.

Iako je, nakon navodnog prekida, Chris Martin već viđen s misterioznom djevojkom u Londonu, paparazzo fotografije pokazale su da je on i dalje opčinjen atraktivnom glumicom.

  • +6
Dakota Johnson i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia