DIJANA DVORNIK

'Da je Dino umro prvi, Boris bi umro od tuge'

02.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

'Otkad su mi muž i sin umrli, ja živim u prošlosti. Živim od uspomena. Uspomene, uspomene', rekla je Dijana Dvornik

Dijana Dvornik u protekloj je godini izgubila supruga Borisa, potom sina Dinu, a uz njih još četiri drage osobe te je za nju 2008. jedna od najgorih godina.

Iako ju je sin Dean zvao da doček proslavi s njim i njegovom obitelji, Dijana je u novu 2009. odlučila ući sama, uz slike i sjećanja na Borisa i Dinu.

'Svima fala, ali ja baš večeras oću bit sama. U svojoj fotelji. U tinelu u kojen san učinila jedan svoj mali oltar. Sa slikama Borisa i Dina. Oću tu dočekat ponoć, dočekat da 2008. godina ide ća. U njoj san izgubila muža i sina. I još četri drage osobe', rekla je Dijana Dvornik za Slobodnu Dalmaciju.

Prisjetivši se najtežih trenutaka, Dijana kaže da često razmišlja kako je suprug Boris mogao još dugo živjeti, a sin Dino pogotovo. Tisuću puta se pita zašto su morali umrijeti, iako zna da odgovora nema. Kako je rekla, zna sebe uhvatiti da govori: 'Bože, ako su već morali umrijeti jedan za drugim, onda je bolje da je Boris umro prvi!'

To govori zato što smatra da je Dino umro prvi, tog dana bi pokopala obojicu, jer bi Boris sigurno od tuge skočio s vrha Kineskog zida.