NOVA FRIZURA

Sve joj stoji: Lijepa Penelope Cruz sjajno pristaje pomalo zaboravljeni trend

10.09.2021 u 18:46

Bionic
Reading

Sjećate li se ombre trenda koji je prije nekoliko godina bio među najpoželjnijim stilovima bojanja kose? Slavna Španjolka tu je frizuru ponovno isfurala na nov način i svi se slažu kako joj fantastično pristaje

Prije 10-ak godina svi su tražili tzv. ombre frizuru koja podrazumijeva tamni korijen s posvijetljenim donjim dijelom kose.

Stil je bio inovativan, efektan i vrlo chic pa nema trendseterice koja u jednoj fazi nije isprobala omiljeni način bojanja kose.

Nikakvo čudo da je ovakav način bojanja kose sve zaludio jer je praktičan, nije težak za održavanje i ne traži čest odlazak u frizerski salon.

S vremenom je trend modificiran pa su prijelazi iz smeđih u plave nijanse postali sve manje vidljivi, a zahvaljujući novim tehnikama bojanja kose poput balayagea, ombre su zamijenili suptilni, jedva vidljivi pramenovi koji izgledaju vrlo prirodno.

  • +5
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: RUNE HELLESTAD / UPI / Profimedia

Ako se i vi s nostalgijom prisjećate popularnog ombrea, onda ćete biti oduševljeni kako je lijepa španjolska glumica Penelope Cruz ponovno uspješno isfurala nekad popularni trend.

Na Venecijanskom filmskom festivalu, Almodovarova muza koja je izgradila uspješnu karijeru i u Hollywoodu, ostavila je sve bez daha ne samo sjajnim modnim kombinacijama već i svojom suvremenom varijantom trendi ombrea.

Pramenovi boje karamele izvučeni su otprilike u visini uha, baš kao što je to učinjeno s izvornim ombreom no krajnji je efekt divna, prirodno posvijetljena kosa s prelijepim sjajem.

Trendi ombre Penelope Cruz nema prevelikog kontrasta i zbog toga izgleda chic i stajliš pa ne sumnjamo kako će mnoge zaljubljenice u ovakav stil frizura poželjeti nešto slično.