NA 2. I 3. SRPNJA

Croatia Food Festival pomaknut zbog lošeg vremena

10.06.2016 u 19:53

Bionic
Reading

Organizatori su odlučili festival pomaknuti za 2. i 3. srpnja 2016., a prije toga svi ljubitelji ovog festivala moći će uživati u Zadru 25. i 26. lipnja ove godine

Najava kiše i niskih temperatura, nagnala je organizatore Croatia Food Festivala koji se 11. i 12. lipnja trebao održati u Zagrebu u parku Zrinjevac na promjenu termina održavanja istog. Tako će se popularni Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival powered by Billa održati 2. i 3. srpnja 2016., kada se očekuje puno ljepše vrijeme i kada će festival uz vrhunsku gastro ponudu, svim Zagrepčanima i turistima osigurati nezaboravan i zanimljiv vikend.

Odgađanje festivala ne donosi nikakve promjene i sve što je planirano za vikend 11. i 12. lipnja bit će jednako prezentirano i početkom srpnja, a organizatori vjeruju još i bolje s obzirom na vremenske uvjete koje najavljuju u srpnju.

Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Ovogodišnje izdanje ZZZagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar.