I NIKAD SRETNIJE

Crno-bijeli svijet nikad elegantnije Severine

13.10.2016 u 15:43

Bionic
Reading

Severina voli skupocjene krpice, a kada ima mogućnost nositi mnogobrojne lijepe modele, tko joj ne bi zavidio na silnim cipelama, haljinama ili šeširima

Kraljica estrade nedavno je boravila u Londonu sa suprugom Igorom Kojićem, a prema objavljenim fotografijama na Instagramu, vidi se da trenutno voli nositi monokromne kombinacije i uživa u trenucima provedenim sa suprugom.

You Rang, M'Lord? #dress #proenzaschouler #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


Poput prave dame, Severina je nedavno zablistala u prelijepoj haljini američkog dizajnerskog dvojca koji se krije iza brenda Proenza Schouler. Bijelu haljinu obrubljenu crnim detaljima uparila je sa šeširom koji ima mrežicu.

Walkin' Down The Street #shoes #balenciaga #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


Uz Severinu, njihove elegantne i lijepe haljine obožavaju mnogobrojne slavne dame pa su iste kreacije nosile Rooney Mara i glavna članica klana Kardashian, Chris Jenner. Slične haljine istog brenda su pak nosile glumica Cate Blanchett i supruga nogometaša Darija Srne, Mirela Forić.

Da zna što se nosi, Severina je pokazala i urbanim chic stilom za šetnju ulicama Londona. Čizme s upečatljivim kopčama brenda Balenciaga nosila je uz bijele hlače s crnom crtom sa strane, bomber jaknu i Lanvinovu bijelu torbicu.

MY LOVEly husband ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)


Za večernji se izlazak modno uskladila sa suprugom. Malu crnu haljinu slavne modne kuće Yves Saint Laurent upotpunila je svojim omiljenim štiklama Alaïa i već spomenutom Lanvinovom bijelom torbicom. Kako je bila u Londonu, to je bila idealna prilika da odabere šešir u skladu s britanskom tradicijom i to poznatog britanskog dizajnera iranskih korijena Philipa Treacyja.