VJEČNI KOMAD

Što kažete na malu crnu haljinu u duhu Carrie Bradshaw

11.10.2016 u 13:47

Bionic
Reading

Nakon što se glumica Sarah Jessica Parker okušala u dizajniranju cipela, a to se nekako činilo logičnim nakon njezine uloge Carrie Bradshaw u seriji 'Seks i grad' kojom je pokazala zavidno znanje i ljubav prema cipelama, reinterpretirala je vječni klasik – malu crnu haljinu

Mala crna haljina slavne glumice od ovog se tjedna prodaje u jednoj od najpoznatijih američkih robnih kuća Bloomingdales, a Sarah Jessica Parker svoju verziju tog omiljenog komada obogatila je volanima od tila te stvorila modernu inačicu haljine za princezu.

Nazvana 'Title', haljina košta oko 2.600 kuna i druga je po redu iz capsule kolekcije Little Black Dresses koja će u cijelosti biti otkrivena na proljeće iduće godine.

SJP can do no wrong in my eyes ?? #sarahjessicaparker #loveherstyleforever

Fotografiju objavljuje Day Of The Doe (@dayofthedoe)


Zbog uskog bodija i otkrivenih leđa te slojeva tila, publika i kritika odmah se složila kako je haljina pravi statement odjevni predmet u stilu Carrie Bradshaw koju je slavna glumica utjelovila u kultnoj seriji, a kasnije i filmu 'Seks i grad'.

To je potvrdila i sama glumica napisavši na Instagramu kako ju haljina čini sentimentalnom i dodala da je stvorena za svaku djevojku i svaku prigodu, a posebno je pak ponosna na to što je proizvedena u Americi.

Tako je nakon kolekcija cipela i parfema slavna glumica odlučila pokazati koliko je spretna u dizajniranju odjeće, a kako je velika ovisnica o modi i uvijek dobro odjevena, mogla bi iznenaditi kada se sve otkrije u proljeće.