ASHLEY I AMANDA

Crni kaput bezvremenski je klasik, a evo kako ga sjajno kombiniraju zvijezde ulične mode

08.02.2022 u 13:39

Bionic
Reading

Kamo god da se upute Ashley Roberts i Amanda Holden, voditeljice londonskog radija Heart FM-a, prate ih fotografi jer svako pojavljivanje u javnosti pretvaraju u pravi modni happening

Neokrunjene kraljice londonske ulične mode svojim razigranim i inovativnim modnim stilom unose veselje, pa stoga ne čudi kako nijedna njihova šetnja ne može proći nezapaženo.

Iako njeguju posve drukčiji stil, pa je Ashley spremnija za eksperimantiranje s bojama i uzorcima, dok je Amanda sklonija klasičnijim modnim rješenjima, za svoja modna izdanja redovito dobivaju samo komplimente.

  • +9
Ashley Roberts i Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kad se radi o najvažnijim zimskim komadima koje moramo imati u ormaru, onda je to bez sumnje, klasični kaput u crnoj boji.

Odgovara svakom modnom stilu, a nosiv je uz sve što imamo u garderobi. Usprkos tome što unazad nekoliko sezona, zaljubljenice u modu obožavaju bež, bijele ili ultra trendi varijante u boji devine dlake, crni kaput je nešto što svaka zaljubljenica u modu mora imati.

  • +17
Crni kaputi i jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ashley je izgledala bez greške u elegantnom crnom kaputu ispod kojeg je nosila usku dolčevitu i upečatljivu suknju s potpisom Versacea, dok je Amanda klasični crni kaput uparila s prslukom gingham uzorka (Warehouse) i pripijenim kožnim hlačama.

Bez obzira nosili ga u kombinaciji s otkačenim dvobojnim čizmama poput Amande ili s mini suknjom neobičnog uzorka s potpisomi stiletticama poput Ashley, riječ je o itekako isplativom komadu u koji vrijedi uložiti više novca jer neće 'plesati' samo jedno ljeto, odnosno zimu.