UVIJEK SA STILOM

Trendi look za snježne avanture sve je očarao: Sonja Kovač i na skijanju je besprijekorno dotjerana

08.02.2022 u 11:25

Bionic
Reading

Sonja Kovač, jedna od naših najpopularnijih influencerica, kad je u pitanju moda ne zna za pogreške pa je svaki njezin stajling pomno osmišljen do zadnjeg detalja

Plavokosa influencerica na svoj je Instagram postavila fotografiju sa zimovanja u Italiji, na kojoj pozira na snijegu u još jednom genijalnom izdanju.

'Na smrznutom jezeru. Skroz sam vam zaboravila postati zadnji dan s našeg zimovanja u Italiji. Ovo je na smrznutom jezeru Lago di Braies! Obavezno svratite ako idete na Kronplatz!' savjetovala je svojim brojnim pratiteljima nekadašnja glumica čija su velika strast putovanja.

Usprkos niskim temperaturama, Sonja je izgledala bez greške u upečatljivom smeđem kombinezonu brenda Revolve, ispod kojeg je nosila dolčevitu sivih tonova, i crnim toplim bucama, popularnim moonbooticama, idealnima za snježne radosti, dok je točka na 'i' ovog looka bila preslatka žuta teddy torbica s potpisom prestižne talijanske modne kuće Botega Venetta.

Mladenačka frizura i diskretan make up upotpunili su ovaj zimski look zgodne Sonje, a fanovi su je nagradili brojnim komplimentima: 'Neopisiva', 'Top', 'Najljepša'...

  • +2
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Inače, Sonji je ovo već treća zemlja koju je uspjela posjetiti ove godine jer je 2022. dočekala u Sloveniji s dečkom, pokerašem Goranom Mandićem, a zatim su se uputili u bajkoviti Dubai. Inače, prošlu godinu provela je zaokupljena uređenjem stana koji su kupili na kredit.