ASHLEY ROBERTS

Članica Pussycat Dolls donijela je dašak proljeća ovom trendi kombinacijom u pastelnim tonovima

27.03.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Ashley Roberts, članicu Pussycat Dolls, bilo je teško ne primijetiti u outfitu za čistu peticu u bojama proljeća, ružičastoj i ljubičastoj

Plavokosa ljepotica prošetala se Londonom u stajlingu koji je sve oduševio.

Ashley se za tu prigodu odlučila za pravi proljetni stajling u tonovima ružičaste i ljubičaste za koji je dobila mnoge komplimente.

  • +6
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Majica s printom iz filma 'Purple Rain', ružičasta plisirana suknja, trendi kaput u tonovima svijetloljubičaste i ružičaste sandale s ukrasnim kamenčićima odlično su zaokružili ovaj ženstveni stajling.

Ovaj cool look podignula je i moćnom torbicom s potpisom renomirane francuske kuće YSL i sunčanim naočalima retro okvira.

Iako je povratnička turneja Pussycat Dolls otkazana, 38-godišnja Ashley ima pune ruke posla i kao voditeljica na radiju Heart.

Pussycat Dolls su se nakon stanke koja je trajala više od 10 godina, na radost mnogih fanova ponovno okupili kako bi krenuli na turneju u travnju no sve je stalo zbog globalne pandemije koronavirusa. SoPop2020tour trebala je započeti 5. travnja u Dublinu, a posljednji koncert u Velikoj Britaniji trebao se održati 17. travnja u Londonu.