PROTIV RAKA DOJKE

Citroen i Medvjedi nose ružičasto

17.10.2013 u 14:58

Bionic
Reading

CITROËN Hrvatska, klupski partner KHL Medveščaka i Zagrebački Medvjedi aktivno su se uključili u obilježavanje međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke u listopadu kako bi svoje navijačice, ali i sve žene u Hrvatskoj i svijetu potaknuli na pravovremene preglede i testiranja s isključivim ciljem prevencije oboljenja od raka dojke

CITROËN, vjerni klupski partner, pridružio se ovogodišnjoj akciji Medvjeda u kampanji ''Ružičasti listopad'', koja je isključivo informativnog i edukativnog karaktera. U znak podrške svojim navijačicama i s namjerom da ih podsjete na važnost redovitih pregleda i prevencije oboljenja, hokejaši Medveščaka će tijekom mjeseca listopada na utakmicama KHL prvenstva na dresovima imati ušivene ružičaste vrpce. Naime, ružičasta boja je zaštitna boja kampanje kojom se u cijelom svijetu obilježava međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke.

Medvjedi će tijekom „Ružičastog listopada“ voziti posebno oslikane modele Citroën DS3 Cabrio, ali i sudjelovati u brojnim informativnim i edukativnim akcijama kako na svojim utakmicama tako i u slobodnim danima. Medveščakov glasnogovornik ovosezonske kampanje „Ružičasti listopad“ je napadač Ryan Vesce.

CITROËN tako petu godinu zaredom nastavlja uspješnu suradnju s KHL MEDVEŠČAK i u ovoj – prvoj KHL sezoni. Službeno vozilo Medvjeda je CITROËN, a tijekom ''Ružičastog listopada'', modeli Citroën DS3 Cabrio imati će istaknutu ružičastu vrpcu.