STILSKI POGODAK

Cipele lijepe glumice pravi su magnet za poglede

10.03.2017 u 10:34

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako je u posljednje vrijeme rijetko u javnosti, glumica Blake Lively pojavila se u Kanadi na dodjeli nagrada kozmetičkog diva L'Oreala zablistavši u ležernom izdanju upotpunjenom efektnim cipelama

Kao jedno od zaštitnih lica kozmetičke kompanije L'Oreal, glumica Blake Lively pojavila se u Kanadi i dežurne fotografe počastila ležernom i efektnom kombinacijom s loafersicama slavnog dizajnera obuće Christiana Louboutina.

Da je uzorak leoparda veliki modni hit koji podiže najobičnije kombinacije, lijepa Blake dokazala je cipelama imena Octavian Flats koje koštaju nešto više od šest tisuća kuna.

Efektne cipele uzorka leoparda s crvenim i bijelim detaljima te pozlaćenim zakovicama kombinirala je s bijelom majicom, trapericama asimetričnih nogavica i popularnim većim mornarskoplavim kaputom.

Nosila je i opet popularne ringove.

Lively je poznata po frizurama koje često posluže kao odlična inspiracija mnogim ženama, a ovaj se put odlučila za lagane valove koji su s vremenom postali njezin zaštitni znak. 

Ležerno dnevno izdanje u večernjim je satima zamijenila crvenom haljinom dizajnera Rolanda Moureta na glamuroznoj dodjeli nagrada.