ROOMBA 606

Vrhunski robotski usisavač nikada nije bio jeftiniji! Provjerite zašto obara sve s nogu i riješite se zauvijek prašine u svome domu

tportal
Ako vam se ne sviđa ideja dosadnog usisavanja, imamo rješenje koje će vas oboriti s nogu. Riječ je o malom, ali snažnom uređaju čija cijena nikad nije bila niža pa vam savjetujemo da ga si priuštite

Maštate o opuštajućoj večeri u kojoj bi vam najbolji prijatelj bili Netflix i čaša vina, međutim čeka vas neodgodiva misija čišćenja prašine koja se nevjerojatnom brzinom taloži u vašem domu?

Ako vam ovaj opisani scenarij zvuči nekako poznato, ipak postoji rješenje u vidu malenog, ali vrlo učinkovitog stroja, moćnog malenog čistača iRobot 606.

Ukoliko ste pomislili kako si revolucionarnog iRobota ne možete priuštiti, moramo vam odmah reći da ste u krivu jer mu je cijena doista nikad povoljnija - posve prihvatljivih 1.699 kn!

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Umjesto da se vi primite usisavanja prašine zašto to ne biste prepustili ovom revolucionarnom uređaju koji će vam uštedjeti dragocjeno vrijeme koje možete bolje iskoristiti npr. za rješavanje zaostalih poslova ili pak čisti hedonizam uz okrepljuću vruću čokoladu s omiljenom knjigom u ruci?

Radi se o definitivno najboljoj kućnoj pomoćnici koju možete pronaći, a s ovim modelom zbilja nećete bankrotirati jer mu cijena u ovom trenutku nikad nije bila povoljnija pa vam savjetujemo da to iskoristite.

Roomba 606, osnovni model robotskog usisavača kojeg odlikuje jednostavna upotreba, cjenovna prihvatljivost i iRobot kvaliteta, predstavlja ulazak u svijet najinteligentnijih robotskih usisavača iRobot. I nemojte se bojati otvoriti ta vrata jer vas čeka svijet gdje robot za vas usisava i to čini vrlo efektivno.

Riječ je o vrhunskom robotu s naprednom tehnologijom glave za čišćenje, sustavom čišćenja iAdapt, moderniziranim sabirnim košem AeroVac, sustavima Dirt Detect i ANTITANGLE, programom SPOT i drugima. Naš je savjet: ne kupujte loše kopije, ako možete imati original.

Zašto se odlučiti za iRobot Roombu 606?

iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji iRobot svrstavaju među prave robote. Popis započinje s najvažnijim: sustav iAdapt. Tim unikatnim sustavom i tehnologijom Roomba provjerava svoje okruženje 60 puta u sekundi, a uz uporabu brojnih senzora i sa 40 načina ponašanja prilagođava se specifičnom prostoru. Tu je i 3-stupanjski sustav čišćenja omogućuje učinkovito i kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i većih čestica.

Ovaj mali, ali snažni uređaj ima rotirajuću bočnu četku kojom čisti dijelove uzduž zidova, uglova i teško pristupačnih mjesta, a tu su i dvije suprotno rotirajuće četke koje zajedno djeluju kao lopatica za smeće i metla i koje s podova pokupe veće smeće, mrvice i kosu. Osim toga, koristi i vakuumsko usisavanje koje još intenzivnije usisava smeće i sakuplja ga u košu. Podesiva glava za čišćenje je druga generacija prilagodljivih sustava za čišćenje koja se automatski prilagođava različitim podnim površinama (laminat, tepih, linoleum, pločice).

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zašto odabrati robota od iRobota?

iRobot je usko specijaliziran na robotiku u čiji razvoj ulaže većinu dobiti i nije podlagao iskušenju da svoju pozornost skrene na ostala područja zbog boljih kvartalnih izvješća. iRobot je nastao iz uvjerenja trojice osnivača (Colin Angle, Helen Greiner i Rodney Brooks), da će robotika jednom promijeniti svijet i način na koji radimo, učimo, liječimo se ili čistimo. iRobot je već u prvoj godini svojeg postojanja u suradnji s NASA-om predstavio robota Genghis namijenjenog istraživanju svemira. Do proboja je došlo 1998. godine kada je poduzeće iRobot pobijedilo i dobilo ugovor agenture DARPA za razvoj i proizvodnju taktičnih mobilnih robota iRobot PackBot.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 10.02. do 31.03.2020 ili do isteka zalihe, Roomba 606 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 1.699 kn (redovna maloprodajna cijena je 2.499 kn). Svoj robotski usisavač možete nabaviti na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima i kod ovlaštenih prodavatelja Emmezeta, Elipso, Svijet medija, Sancta Domenica, eKupi, Links, Harvey Norman. Više o proizvodima možete si pogledati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!