VOLE IH INFLUENCERICE

Čine nas mršavijima: Ove jeseni nosit će se model traperica koji laska svakoj građi tijela, a izdvaja se i neobičnim detaljem

06.10.2021 u 13:50

Bionic
Reading

Traperice su bez sumnje jedan od najomiljenijih basic komada u garderobi mnogih modnih ovisnica, a ukoliko ste u potrazi za modelom u kojem ćete se dobro osjećati u mjesecima pred nama, znajte da je denim s asimetričnim kopčanjem već osvojio brojne influencerice

Crisscross denim, odnosno traperice s kopčanjem pomaknutim u jednu stranu, jedan su od trenutačno najvećih hypeova na Instagramu te suvereno vladaju profilima najpopularnijih zvijezda ove društvene mreže.

Neobičan modni trend sramežljivo se pojavio unazad nekoliko mjeseci, no sad je osvojio brojne trendseterice te ga rado uključuju u svoje maštovite kombinacije.

Budući da kroj stvara iluziju vitkijih nogu i struka, nije ni čudo da su ga poznate zaljubljenice u modu odmah razgrabile s polica online i fizičkih trgovina jer laskaju svakoj figuri i čine nas mršavijima.

  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Široke nogavice naglašavaju figuru, a kako se savršeno spajaju s trendi komadima poput kratkih kardigana i topova, nikakvo čudo to da je ovaj model traperica među najpoželjnijima za ovu jesen.

Za razliku od prijašnjih skinny modela koji su se nosili u kombinaciji s oversized topovima ili džemperima, novi modeli traperica u fokus stavljaju struk i središnji dio tijela, baš poput mom jeansa ili crisscross traperica.

Osim s kratkim majicama ili džemperima, traperice s asimetričnim kopčanjem odlično izgledaju u kombinaciji s košuljama ili sakoima, a kad je u pitanju obuća, možete ih bez razmišljanja upariti s tenisicama, loafericama, štiklama...