NIKAD ZADOVOLJNE...

Čime to žene nisu zadovoljne?

26.09.2013 u 09:08

Bionic
Reading

Žene vole pratiti modu, ali kad pogledaju u prošlost, nisu baš sretne zbog svojih odabira

Britanke tijekom života potroše više od dvije milijarde funti na odjeću koja je zapravo potpuno pogrešna! Riječ je o onim komadima odjeće za koje žene ubrzo nakon kupovine shvate da im ne stoje ili da nisu lijepi, otkriva istraživanje.

Stručnjaci koji su radili na istraživanju kažu da su Britanke cijeli svoj život žrtve mode jer slijepo prate sve trendove – od platformi do jastučića za ramena. Unatoč tomu, kako pokazuje istraživanje portala VoucherCodes.com, većina nije zadovoljna svojim izgledom kada gledaju stare fotografije.

Istraživanje u kojemu je sudjelovalo 1000 žena otkriva da žene na svoju modnu prošlost ne gledaju blagonaklono. Naprotiv, zamjeraju si puno odjevnih odabira iako su oni možda bili i pun pogodak, ali u tome vremenu.

'Svi volimo eksperimentirati, ali kada je riječ o novim modnim trendovima, trebali bismo ipak birati ono što nam stoji. Ako ne znamo sami, možemo povesti u kupovinu prijatelja koji će nam u tome pomoći', istaknula je Anita Naik, urednica na portalu VoucherCodes.com.