DAME GOLE DO PUPKA

Čiji je dekolte bolji, Vlatke Pokos ili Jenn Aniston?

26.10.2011 u 11:17

Bionic
Reading

Kad se svojedobno Vlatka Pokos na javnoj televiziji pojavila s dekolteom do pupka, izazvala je divljenje, ali i kontroverze. Danas? Danas je to najpoželjniji krik mode, a ovih ga je dana oživjela Jennifer Aniston

Najdublji dekolte na javnom događanju isfurala je zapravo Jennifer Lopez 2000. godine na dodjeli Grammyja, u svilenoj zelenoj Versaceovoj haljini. Cijeli je svijet tada brujao o haljini, dizajneru, Jennifer i ponajviše njezinim golim dražima. Kod nas je predvodnica tog trenda svakako Vlatka Pokos.

U posljednje vrijeme dubok dekolte opet je popularan i čest je adut za crveni tepih stranim, ali i našim domaćim zvijezdama i zvjezdicama, od Lady Gage, January Jones Heidi Klum do naših Barbare Kolar, Stefani Hohnjec Sanje Duggan.

Ono što je ovaj trend pokazao u posljednje vrijeme jest da push up grudnjaci više nisu popularni i da je inprirodni look. Dekoltei do pupka danas se, sudeći po zvijezdama s crvenih tepiha koje su uspješno isfurale taj look, nose apsolutno bez grudnjaka. Malo apsurda u vrijeme umjetnih atributa, no promatrajući zvijezde, svačega se zapravo možemo nagledati.

Nekakvo je nepisano pravilo da kod dame koja otkrije tako dubok dekolte on bude jedino što upada u oči. Što će reći, ako je riječ o kombinezonu, hlače su dugačke, a ako je haljina u pitanju, seže do poda.

A onda se na nedavnom javnom događanju pojavila Jennifer Aniston u turbo kratkoj metalik srebrnoj haljinici s dekolteom do pupka. Iako je Jennifer svojim odabirom haljine prkosila nepisanim pravilima, kao i obično izgledala je senzacionalno, a za očekivati je da će se za njezinim primjerom vjerojatno povesti mnoge druge slavne i manje slavne pripadnice ljepšeg spola. Više ili manje uspješno...