NEMA MIRA

Cigi drži dijetu i brije prsa prije Ibize

09.07.2010 u 14:16

Bionic
Reading

Neven Ciganović ovih dana uživa na kavicama po zagrebačkoj špici - valja pred odlazak na dugi odmor razmijeniti mišljenja s prijateljicama i poslovnim suradnicama. Otkrio nam je i poneku pikanteriju koja mu se vrzma po glavi

Neven Ciganović je tik pred ljeto smanjio odlaske u teretanu, prešao na aerobne vježbe, smršavio pet kilograma i zadovoljan je sobom. Na posebnoj je dijeti koju je prihvatio jer je sastavljena tako da ne mora gladovati.

Probleme mu stvara jedino njegov najveći porok, a to je, kako kaže, pijenje Coca-Cole umjesto vode. 'Pokušao sam se suzdržati od kole na par dana, ali kad sam nakon te kratke apstinencije popio prvu čašu, doživio sam neopisiv užitak. Tu si stvarno ne mogu pomoći', rekao je.

Nekim većim kozmetičkim tretmanima nije se prije mora predavao, jedino, kaže, brije prsa. 'Imam malo dlaka na prsima, brijem ih aparatom, možda počnu bolje rasti', otkrio nam je kroz smijeh.

Idealan odmor Cigi i ove godine vidi na Ibizi i skloniji je noćnom nego dnevnom životu u toj tulum-meki. Opskrbio se i novim boksericama za kupanje, žutim, rozim, zelenim jer zazire od nudizma. A od tamošnjih noći očekuje da će se svaki dan izdivljati, dovoljno za cijelu godinu.