SLAVNA LJEPOTICA

Christie Brinkley požalila se na problem koji muči mnoge nakon karantene

12.07.2020 u 16:31

Bionic
Reading

Christie Brinkley, legendarna manekenka kojoj bi rijetko tko dao 66 godina koliko ima, može se pohvaliti fantastičnom figurom

Ipak, boravak u karanteni zbog globalne pandemije koronavirusa naškodio je njezinoj figuri jer se požalila kako je dobila nekoliko kilograma viška.

Poznata ljepotica koja se proslavila još u 80-ima odmah je osmislila pakleni plan topljenja nagomilanih kilograma.

'Da, udebljala sam se tijekom karantene i nisam zadovoljna. Zato sam u spavaću sobu odmah dovukla Total Gym. Pojačat ću aktivnosti poput poslova u vrtu, boravka na otvorenom, šetnji i trčanja na plaži', rekla je slavna plavuša koja svoju top formu duguje vegetarijanskoj prehrani, jogi, pilatesu, plivanju...

Vitku figuru duguje i plesu.

'Inače jako volim ples i bila sam u najboljoj formi dok smo živjeli u Chicagu baš zbog plesa. Voljela bih naučiti neke hip-hop pokrete. Osim toga, bavim se dvoranskim bicikliranjem, skijanjem, kajakom, surfanjem s veslom, bicikliranjem… I naravno, često trčim po plaži u društvu svojih psića', rekla je Brinkley.

Sa starenjem se lijepa Amerikanka odlično nosi te kaže kako je godinama radila na vlastitom samopouzdanju i vjeri u sebe.

'Znam iz vlastitog primjera da se najbolje osjećam kada dobro izgledam. Trenutno živim svoje najbolje godine i zadovoljna sam svime. Starenje nije toliko strašno, pogotovo otkako sam napravila vlastitu liniju kozmetike s kolagenom koja daje prirodan zategnuti izgled licu. Hvala mojim partnerima na tome', rekla je u jednom ranijem intervjuu ova mladolika mama troje djece.