BESPRIJEKORNO DOTJERANA

Chic ogrtač kraljice Letizije krio je neizmjerno elegantnu kombinaciju

07.01.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Na blagdan Sveta tri kralja, kao i svakog 6. siječnja, španjolski kraljevski par započinje svoj program za novu kalendarsku godinu predsjedavajući tradicionalnom vojnom proslavom u madridskoj palači Zarzuela

Riječ je o prvom službenom događaju za kraljicu nakon božićnih blagdana i jednom od njezinih medijski najpopraćenijih i ne samo zbog značenja koje ima.

Gotovo dva desetljeća španjolska kraljica oduševljava svojim trezvenim odjevnim kombinacijama, novim i recikliranim, no zbog raznolikosti njezinih odabira često je nemoguće predvidjeti što bi mogla odjenuti.

Ono što je sigurno, budući da tako nalaže protokol, je da se tijekom vojničkog Uskrsa uvijek odlučuje za duge krojeve, koji se ne odnose nužno na haljine.

Sa zimskim temperaturama suočila se vunenim ogrtačem s dodatkom krznenog ovratnika i potpisom njezine omiljene dizajnerice, Caroline Herrere. Kao što je slučaj s brojnim komadima kojim odluči kreirati formalna izdanja, ni ovaj nije novitet u njezinoj kolekciji u ormaru, a posjeduje ga u nekoliko boja.

Ovom ultra-sofisticiranom alternativom tipičnom kaputu, Letizia je prekrila kombinaciju stvorenu od već viđene bluze biserno sive boje i nove crne krep suknje koja dužinom dodiruje pod.

Idealna za dnevna ili večernja događanja, spomenuta suknja djelo je španjolskog brenda Böuret, kojeg španjolska kraljica posebno voli, nosi naziv Raffica i u prodaji je još uvijek dostupna po cijeni od 290 eura.

Bočni otvor na dnu ove suknje otkrio je skroman odabir obuće kojim je uvijek elegantno dotjerana kraljica zaokružila formalni look. Riječ je o crnim salonkama na nisku petu španjolskog brenda PINKCHIC, čija cijena zahvaljujući sezonskom sniženju danas iznosi 129 eura.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia