PRETJERALA JE

Cenzuriran dekolte Dite von Teese

13.01.2011 u 14:52

Bionic
Reading

Zbog gostovanja u jednoj epizodi američkog serijala o forenzičarima, burleskna striptizeta bila je prisiljena pokriti svoje bujne obline

Dita von Teese proslavila se pokazivanjem svojih oblina i ostalih laskavih atributa u brojnim striptiz scenama i burlesknim predstavama. Međutim, njezin izazovni look ne prolazi svugdje, te nije izbjegao američke cenzore.

Za gostovanje u epizodi serijala 'CSI: Crime Scene Investigation' morala je malo stišati razvikani seksipil jer su izvršni producenti zaključili da je njezin dekolte 'skandalozan i uvredljiv za gledateljstvo'. 38-godišnja zvijezda dobila je ulogu atraktivne učiteljice koja se noću pretvara u senzualnu plesačicu.

'Bilo je mnogo negodovanja oko mog 'uvredljivog dekoltea', što mi je vrlo zanimljivo s obzirom na količinu nasilja i krvi inače prikazanih u prosječnoj epizodi serijala o forenzičarima. Bez obzira na moje prigovore, ipak sam se malo upristojila', kaže Dita koja je unatoč početnim kritikama na kraju vrlo zadovoljna svojim performansom u serijalu:

'Smatram da je bitno stalno se okušavati u novim poslovima i nadam se da se moj trud isplatio. Bila je to veća uloga nego što sam očekivala.'