vrhunske dentalne usluge poliklinike arena

Čekić vs. krunica

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Poliklinika ARENA

Pogledajte test izdržljivosti zubnih krunica i uvjerite se u kvalitetu usluga Poliklinike ARENA

Stručni tim Poliklinike ARENA još jednom nas je uvjerio u svoju kreativnost i domišljatost. Kako pacijentima najbolje pokazati čvrstoću zubnih krunica, nego jednim teškim testom u kojem je Marko Brusek, dr. med. dent upotrijebio silu čekića kako bi pokazao kvalitetu zubnih krunica izrađenih u dentalnom laboratoriju Poliklinike ARENA. Osim čvrstoće, prednost ovakvih krunica je upravo individualna izrada po želji i mjeri svakog pacijenta pomoću CAD/CAM tehnologije koja predstavlja modernu, preciznu i praktičnu metodu izrade protetskih radova.

Test izdržljivosti zubnih krunica

Poliklinika ARENA je zdravstvena ustanova prepoznata kao jedna od vodećih poliklinika specijaliziranih za parodontologiju, implantologiju, protetiku, ortodonciju, oralnu kirurgiju i estetsku stomatologiju. Protetska rješenja temeljena na zubnim krunicama u Poliklinici ARENA izrađuju se u vlastitom dentalnom laboratoriju, a zahvaljujući najmodernijoj opremi i CAD/CAM tehnologiji mogu izraditi individualan protetski rad prema željama pacijenata. U to ulaze metal-keramičke i cirkon-keramičke krunice koje ispunjavaju funkcionalne i estetske uvjete te su jednako dobar izbor za rješavanje trajno oštećenih zuba kao i problem diskoloracije zuba. Ovi protetski nadomjesci mogu se trajno fiksirati na izbrušen zub ili zubni implantat.

Iskoristi priliku i prijavi se na besplatan specijalistički pregled!

Ako imate potrebu za ovim čvrstim protetskim rješenjem, nazovite 01/6542-655 i dogovorite svoj termin u Poliklinici ARENA.   

Stomatološka poliklinika ARENA 

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 

Tel: 01/6542-655 

Web: http://www.arenapoliklinika.hr

E-mail: info@arenapoliklinika.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!