CARYS DOUGLAS

Kći Catherine Zeta-Jones pokazala skriveni talent pa oduševila i slavnu mamu

03.04.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu kći glumačkog para Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, 19-godišnja Carys, raspametila je sve snimkom nastalom u jednom lokalu, gdje se na pozornici pridružila bendu i s njima zapjevala veliki hit

'Carys!!!!! Nevjerojatno! Voljela bih da sam bila ondje. Volim te. Uživaj bebo.' Riječi su to koje je ispod objavljenog videa na Instagram profilu 19-godišnje Carys Douglas ostavila njezina ponosna mama - slavna velška glumica Catherine Zeta-Jones.

A da je uistinu imala razloga biti ponosna na svoju mezimicu, potvrdili su i drugi koji su se oglasili ispod videa na kojem Carys u nekom baru pjeva s lokalnim bendom veliki hit 'Shallow', kojeg su za film 'Zvijezda je rođena' otpjevali Lady Gaga i Bradley Cooper.

Carys se u potpunosti uživila na pozornici, kao da je na istoj rođena, a gomila iz publike ju je podržavala. Na komentar Catherine Zeta-Jones oglasili su se i iz benda koji su te večeri sa Carys svirali.

  • +5
Carys Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Da Catherine, tvoja kći je bila nevjerojatna. Ja sam Sibbi, pjevač u bendu i sviramo 'Shallow' svake večeri s drugim gostima pjevačima, a Carys je jedna od najboljih koju smo ikada imali.'

Inače, osim Carys, Catherine Zeta-Jones s holivudskom legendom Michaelom Douglasom ima i sina Dylana, koji je sa mlađom sestrom iznimno povezan.