MICHAEL DOUGLAS:

'Catherine se slomila jer se liječila alkoholom'

27.04.2011 u 09:46

Bionic
Reading

U showu Oprah Winfrey slavni glumac opisao je kako se osjećao nakon što je saznao da njegova supruga boluje od bipolarnog poremećaja

Michael Douglas nastupio je u Oprah showu i progovorio o teškoj borbi s rakom grla, ali i o bipolarnom poremećaju njegove supruge Catherine Zeta-Jones, zbog kojeg je nedavno hospitalizirana. Za nedavni slom svoje supruge Michael krivi njezine velške korijene, zbog kojih joj je bilo lakše tražiti utjehu u alkoholu, nego se suočiti sa svojim emocijama. Osim nezgodnih korijena, dio krivnje za glumičin slom prebacio je i na sebe.

'Prošle godine moj najstariji sin završio je u zatvoru, bivša žena me tužila i dobio sam rak. U takvoj situaciji Catherine je bilo teško priznati da je depresivna i da treba pomoć', objasnio je. Unatoč svemu, i dalje je jako ponosan na suprugu koja mu je davala potporu u najtežim trenucima te se i sama odlučila za liječenje od psihološkog poremećaja.

'Probudite li se s olakšanjem i zahvalnošću svako jutro?', upitala je voditeljica. 'Da, sad sam skroz dobro, snimam novi film, a zbog bolesti sam postao mnogo prisniji sa svojom obitelji i prijateljima, više cijenim ljude oko sebe', zaključio je glumac.