TJEDNI HOROSKOP

Čaroban je tjedan za Djevice, Strijelcima se smiješi uspjeh u školi, a Vodenjacima na poslu

04.02.2019 u 06:26

Bionic
Reading

U vezama Ovnova ovog tjedna vodit će se borba za dominacijom, ali zato će se ugodno ozračje na poslu povoljno odraziti na vašu učinkovitost. Djevice će uživati u zavođenju i ljubavnom flertu, a na poslu će se mnogi oslanjati na njihovu pomoć. Strijelci će uživati u skladnom odnosu s partnerom i brzo pamtiti nove informacije. Vodenjacima se savjetuje da ciljaju visoko jer ono što naume, to će i ostvariti

Ovnovima u vezama ovog tjedna bit će nemoguće postići bilo kakav dogovor jer ni oni ni partner neće dozvoliti onome drugome da šefuje. Ugodno ozračje na poslu povoljno će se odraziti na vašu učinkovitost. Poslovne zadatke obavit ćete u rekordnom roku, a dovršit ćete čak i ona zaduženja koja već neko vrijeme odgađate. Hrabriji no inače, zatražit ćete povišicu od šefa.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezani Bikovi pokušat će nekako razbiti monotoniju. Izlasci s partnerom u kino ili restoran pomoći će u ponovnoj uspostavi bliskosti. Pred samcima je početak veze na daljinu. Unatoč trudu, nećete postizati zapažene rezultate. Previše ćete se opterećivati detaljima da biste uspjeli sagledati čitavu sliku, zbog čega će poslovi na kojima radite ostati nepotpuni i nedovršeni.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci neće biti zainteresirani za površni flert i beznačajne susrete. Radije ćete biti sami, nego s nekim tko vam ne može ponuditi dubinu koju ćete tražiti u intimnim odnosima. Sve će vam polaziti za rukom, a posebno uspješni bit ćete u poslovima vezanima za obrazovanje, trgovinu i intelektualno stvaralaštvo. Neke od vas nenadana zbivanja odvest će u inozemstvo te ćete se preseliti zbog posla.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će imati velike zahtjeve i očekivanja od partnera, koja on neće ni moći ni htjeti ispuniti. Ne pokažete li barem malo spremnosti na popuštanje, bit će teško izbjeći svađe i prepucavanja. Novčana pitanja zaokupit će vam misli, a posebno ona vezana za podizanje kredita ili otvaranje životnog osiguranja. Sve će vas umarati. Bit ćete boležljivi i osjetljivi na hladnoću.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi će se zagledati u nekoga s kim surađuju. Česti odlasci na kavu nakon posla bit će dobra prilika da se zbližite i shvatite ima li vaš odnos potencijala prerasti u nešto više od poslovne suradnje. Sklonost pogrešnim procjenama mogla bi usporiti napredak projekta na kojem već dugo radite. Bliski kolega pomoći će vam da shvatite u čemu je problem i uspješno iznesete posao.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će osvajati naklonost suprotnog spola šarmom i toplinom na koju neće biti moguće ostati suzdržan. Vezani će partneru priuštiti nezaboravne trenutke u spavaćoj sobi. Na poslu će se mnogi oslanjati na vašu pomoć, što će vam u neku ruku goditi jer će biti potvrda da ste dobri u onome što radite. Pripazite ipak da zbog obavljanja tuđeg posla ne zapostavite svoja zaduženja.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage neće biti opuštene u blizini onoga tko im se sviđa. Previše ćete se truditi ostaviti na njega dobar dojam, čime ćete postići suprotan učinak od željenog. Nepredvidljive reakcije mogle bi vam ugroziti reputaciju, stoga budite promišljeniji u situacijama koje iziskuju profesionalno ponašanje. Najviše uspjeha ostvarit će Vage koje se bave kreativnim poslom i onim koji im daje potpunu slobodu djelovanja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezani Škorpioni će se posvetiti voljenom te uživati u zajedničkim aktivnostima i izlascima. Vaš će odnos dobiti posve novu dimenziju. Nemojte odgađati obaveze jer bi vam se moglo nakupiti mnogo zaostataka koji će vam zadati probleme. Ako je vaš posao vezan za građevinu i nekretnine ili maštate o kupnji stana, izbjegavajte rizična ulaganja.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci će uživati u skladnom odnosu s partnerom. Bit će vam važno da imate slične želje i ciljeve i da je vaša veza lišena nepotrebne drame. Usamljeni će pronaći sreću uz nekoga tko je staložen i ozbiljan. Učenicima i studentima preporučuje se da zagriju stolac. Uz malo truda, uspješno će položiti težak ispit ili ispraviti loše ocjene. Uživat ćete u šopingu, no pazite da ne uđete duboko u minus na računu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svađe Jarca s partnerom bit će burne, no brzo će završiti strastvenim pomirenjem. Slobodni će ostvariti vezu s nekim tko ih snažno privlači, no tko je njihova potpuna suprotnost. Nastojat ćete nekako uložiti u budućnost, a rješavanje stambenog pitanja ili opremanje doma bit će vam iznimno privlačni. Neke teškoće pravne ili financijske prirode mogle bi vas navesti da planove zasad stavite na čekanje.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će patiti za nekim koga ne mogu imati ili započeti vezu sa zauzetim pojedincem. Iako će vam skrivanje u početku biti uzbudljivo, brzo ćete shvatiti da ne želite graditi svoju sreću na tuđoj boli. Ako nešto naumite, to ćete i ostvariti. Savjetuje vam se stoga da ovog tjedna visoko ciljate i prestanete se bojati neuspjeha. Sjajno je vrijeme za početak novih projekata i suradnji te traženje posla.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će uživati u druženju s privlačnim i vedrim ljudima koji će dijeliti njihov smisao za humor. Težit ćete isključivo za ostvarenjem prijateljstva i platonskog odnosa, no netko će biti toliko uporan u namjeri da vas zavede da ćete popustiti pred njegovim udvaranjem. Klonite se mutnih ulaganja i rizičnih poteza. Bilo bi dobro da ostanete skeptični na nečija obećanja o brzoj i lakoj zaradi.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia