U OČEKIVANJU PREDSJEDNIČKE PRINOVE

Carla Bruni praznovjerna zbog trudnoće

27.09.2011 u 09:17

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Carla Bruni-Sarkozy kaže da ne želi puno govoriti u javnosti o svojoj trudnoći jer je praznovjerna, a i drži kako njezina trudnoća nije jako zanimljiva Francuzima

'Trudnoća je nešto vrlo banalno, iako je za mene privatno to velika vijest', izjavila je 43-godišnji bivši model u intervjuu za BBC koji prenosi Huffington Post. 'Praznovjerna sam i zato smo vrlo oprezni', rekla je za BBC. 'No i nema se puno za

reći. Toliko puno žena je trudno i rađa djecu da to nije zanimljivo za francuski narod.'
Predsjednik Nicolas Sarkozy, kojeg očekuje teška predizborna kampanja na predsjedničkim izborima sljedećeg proljeća, oženio je Bruni 2008. godine, manje od godinu dana nakon što je preuzeo dužnost. Ona ima sina iz prethodne veze, a on tri sina iz dva prethodna braka.
Bruni-Sarkozy kaže da joj najviše nedostaje sviranje gitare i turneje, ali nije htjela razgovarati o sljedećim predsjedničkim izborima.

Da se naslutiti da pozicija prve dame nije njezin omiljeni posao. 'Moj je životni san vratiti se svom poslu i biti sa svojom obitelji. Znate, to su obične želje koje imaju svi ljudi', izjavila je Carla Bruni-Sarkozy.
Lijepa brineta koja je u jednom intervjuu izjavila kako je njezino opredjeljenje politička ljevica, također se povjerila zašto je pala na Sarkozyja, drskog i ustrajnog konzervativca. Osvojio ju je, kaže, znanjem o vrtlarstvu. 'Kad sam ga upoznala, šećući se vrtovima predsjedničke palače, objasnio mi je sva imena cvijeća. Zna sve latinske nazive, sve detalje o tulipanima i ružama.' Tada je rekla sama sebi da se mora udati za čovjeka koji je predsjednik države i zna sve o cvijeću.

Bruni-Sarkozy dala je intervju poznatoj francuskoj novinarki Christine Ockrent koja je u braku s Bernardom Kouchnerom koji je bio Sarkozyjev ministar vanjskih poslova nekoliko godina te je dugogodišnji prijatelj predsjedničke obitelji.
Prva dama izjavila je kako će njezino dijete biti prvo dijete koje će se roditi u Elizejskoj palači. 'Čini se da moderni svijet dolazi u Francusku republiku, a to nije loše', prenosi Huffington Post.