NAGRADNJAČA

Cammeo CARD – užitak vožnje po najpovoljnijim cijenama

09.10.2012 u 10:41

Bionic
Reading

Revolucija taksi prijevoza se nastavlja! Taxi Cammeo bio je i ostao predvodnik promjena u trendovima poslovanja na hrvatskom taksi tržištu. Od 1. listopada u prodaji se može naći Cammeo Card. Riječ je o jedinstvenoj usluzi na taksi tržištu zahvaljujući kojoj klijenti Taxi Cammea mogu ostvariti nekoliko značajnih pogodnosti. Cammeo Card dostupan je na kioscima Tiska u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Puli

Početna cijena kartice iznosi 100 kuna. Prilikom kupnje na kartici se nalazi jednaka svota novca. Uz to, svi koji se registriraju na službenoj internetskoj stranici Taxi Cammea dobivaju dodatnih 20 kuna na raspolaganje.

Prepaid karticu korisnici će moći nadoplatiti bonovima u iznosu od 50, 100 i 200. Taxi Cammeo nagrađuje vjernost svojih klijenata, pa tako i prilikom svake nadoplate bona daruje dodatnih 10% bonusa.

Pored jeftinijeg prijevoza zbog navedenih bonusa, kartica nudi svakom korisniku i sljedeće prednosti:

- svaka osoba u bilo kojem trenutku može provjeriti stanje na vlastitom računu. Potpuna kontrola nad potrošnjom u potpunosti je jednostavna. Jedino što trebate je poslati SMS poruku na broj 88708. Poruka mora sadržavati ključnu riječ STANJE te serijski broj kartice.
- prepaid kartica ni u jednom trenutku se ne veže uz jednu osobu, istu može koristiti i cijela obitelj, vaši prijatelji, ovisno o vlastitim potrebama.
- karticu je moguće nadoplatiti preko bilo kojeg mobitela slanjem SMS-a s ključnom riječi CARD te serijskim brojem kartice i serijskim brojem bona na broj 88708 (odlazna poruka prema cjeniku operatera, a dolazna je 2 kn). U bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta nadopunite karticu i sremni ste za vožnju.

Ova je kartica idealna za sve dobne skupine, jednostavna za korištenje dok pritom osigurava dodatne kune na vašem računu. Osigurajte vašem djetetu sigurnu vožnju i u isto vrijeme imajte pod kontrolom njegov budžet. Ova kartica stvorena je upravo zbog korisnika Taxi Cammea kako bi im se olakšao svakodnevni život i osigurao kvalitetan, brz i povoljan prijevoz.

Cammeo CARD idealan je poklon, kako vašim bližnjima tako i poslovnim partnerima. Pokažite da vam je stalo do njih i osigurajte im karticu koja će promijeniti njihove životne navike.

Pogodnosti Cammeo Carda:

-jeftinija usluga prijevoza (dodatnih 10% bonusa prilikom svake nadoplate)
-dodatnih 20 kuna na kartici prilikom registracije
-kontrola troškova prijevoza
-jednostavan proces dobivanja kartice
-mogućnost nadoplate kartice od nevlasnika iste (idealno za roditelje koji žele osigurati siguran prijevoz djeci)
-kartica vrijedi dok god se nadoplaćuje
-uvid u stanje na kartici putem SMS-a
-idealna za studente i ljude s neredovitim primanjima jer je prenosiva
-odlična je kao poklon

Za svoje čitatelje smo pripremili četiri Cammeo kartice!

Kartice su osvojili:

Hana Kuprešak
Paula Petković
Krešimir Grgić
Zoran Stanković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.