KATARINA RADIVOJEVIĆ DEMANTIRA:

Butlera nisam iskoristila za vlastitu promociju

01.05.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Katarina Radivojević, srpska glumica koju gledamo u hrvatskoj seriji 'Najbolje godine', zadnjih je dana bila u središtu medijske pozornosti zbog tulumarenja s Gerardom Butlerom. Mnogi su komentirali da ga je koristila za vlastitu promociju, ali ona takve informacije opovrgava

Katarini Radivojević mnogi su posljednjih dana zavidjeli zbog njezina druženja s jednim od najzgodnijih glumaca današnjice Gerardom Butlerom. Zlobni jezici odmah su komentirali da ga je iskoristila za vlastitu promociju. Ona tvrdi da to nije istina.

'Htjela bih napomenuti da je Gerard Butler svojim dolaskom u Beograd izazvao nenormalno veliku pažnju medija, javnosti i žena. Razumijem i zašto, ali ja se neću uklopiti u masu i na taj način se baviti njime… Nijednog trenutka nisam željela dobiti medijski prostor zato što sam viđena s Butlerom. Zbog toga se i nisam željela slikati po klubovima i da taj potpuno privatni izlazak koristim za vlastitu promociju. Izašla sam s njim iz zadovoljstva, kao što bih to učinila s bilo kojim kolegom koji dođe iz Bugarske, Rumunjske ili Rusije', izjavila je Katarina Radivojević za srpski Blic.

Lijepa glumica trenutačno se odmara u Beogradu, a, kako je otkrila Blicu, snimanje serije 'Najbolje godine' nastavit će u lipnju, i to na moru. Naime, njezin lik otputovat će na more na medeni mjesec.