MALI TRIKOVI

Budite uspješni u zavođenju

12.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Ponekad, iako osjetite obostranu privlačnost sa zgodnim komadom, sve završi samo na pogledima ili eventualno razgovoru i ne idete dalje. Otkrivamo u čemu je problem i donosimo zanimljive taktike zavođenja

Ako vam nedostaje samopouzdanja, dosadni ste ili pak nemate mašte kad su izlasci u pitanju, teško da ćete uspjeti dogovoriti novi sastanak sa seksi komadom.

Da biste bili uspješniji u zavođenju, donosimo vam kratke savjete

Budite samouvjereni
Žene naprosto ne mogu odoljeti muškarcima koji pršte samopouzdanjem. Nemojte se bojati prići ženi samo zbog straha od odbijanja. Uvijek postoji rizik, ali samo hrabri uspijevaju. Ako niste tip koji pršti od samopouzdanja, probajte ga odglumiti. Mislite li da ste neprivlačni, teško da će vaša potencijalna partnerica misliti suprotno. Ovakvo negativno mišljenje utjecat će na vaš govor tijela.

Nemojte biti dosadni
Izbjegavajte razgovore o vremenu i poslu osim ako vas ona direktno ne pita. Ako ste dosadni, možda će vas satima slušati iz pristojnosti, no vjerojatno s vama više neće izaći. Da niste pogriješili temu, znat ćete ako se i vaša partnerica uključi u razgovor. Probajte započeti razgovor o hobijima, njezinim i svojim, pa ćete vidjeti kako će se stvari dalje razvijati.

Izbjegavajte pitanja koja impliciraju odgovore da ili ne

Pitanja na koja vam može odgovoriti s da ili ne mogla bi biti pogubna za nastavak razgovora. Ako vam cura na nekoliko takvih pitanja da kratak odgovor, vjerojatno će vam postati neugodno i izgubit ćete želju za komunikacijom.


Budete li zanimljivi i poduzetni, neće vam moći odoljeti
Isplanirajte originalan izlazak
Ako je pozovete van i ne znate kamo biste s njom, mogli biste dobiti velikiminus, pa čak i nogu. Napravite plan izlaska, kupite karte za kino ilikazalište, odvedite je na kolač ili u šetnju. Budite poduzetni ipokažite inicijativu. Cure ne vole neaktivne i lijene muškarce kojemoraju vući za rukav i moliti da se pokrenu.

Čitajte govor njezina tijela

Žene su bolje u čitanju neverbalne komunikacije, dok muškarci ne obraćaju pretjeranu pažnju na govor tijela. Kako biste bili sigurni da se i ona zagrijala za vas, pratite njezine reakcije. Ako vam se primiče, dodiruje vas, smješka se, na dobrom ste putu. Ako gleda okolo, odmiče se, nezainteresirano klima glavom, vrijeme je da potražite neku drugu.

Dajte joj kompliment
Kako biste joj dali do znanja da vam se sviđa, nije naodmet udijeliti i koji kompliment. Ona će znati na čemu je i iz njezinog ponašanja ćete iščitati kako dalje. Komplimentirajući joj učinit ćete da se osjeća lijepo i poželjno.