UMRI MUŠKI

Bruce Willis rasplakao Ashtona

04.11.2011 u 08:13

Bionic
Reading

Među svim medijskim napisima o Ashtonu Kutcheru i njegovoj nezgodnoj epizodi s mladom plavušom, pojavila se jedna dragocjena priča: Bruce Willis je, navodno, natjerao Ashtona da se ispriča Demi zbog varanja u razgovoru nakon kojeg je mladi glumac ridao poput djeteta

Priču donosi tabloid National Enquirer, koji tvrdi da je bivši muž Demi Moore održao bukvicu njezinom sadašnjem suprugu zbog činjenice da je javno ponizio Demi i njegove kćeri. Bruce i Ashton su, navodno, imali oštar i ozbiljan muški razgovor prilikom kojeg se Ashton toliko slomio da se rasplakao. (Tko ne bi volio vidjeti tu scenu?!)

Bruce Willis tražio je da se vidi s Ashtonom koji se nakon razgovora sa zvijezdom filmova 'Umri muški' tresao poput pruta i plakao. Ashton je danima izbjegavao odgovoriti na Bruceove telefonske pozive i poruke, ali je na kraju pristao na susret s bivšim suprugom svoje žene, tvrdi izvor blizak paru.

'Bruce je bio plav od bijesa! Optužio je Ashtona za varanje kojim je ponizio ne samo Demi, nego i njegova tri kćeri. Ashtonu se suprotstavio u punoj snazi i rekao mu da nema vremena da se izgovora za svoje neugodno ponašanje te zahtijevajući da Ashton brzo sabere i djeluje! Ashton se konačno slomio u suzama, počeo je nekontrolirano plakati moleći za oprost. Bio je potpuno shrvan jer je Demi konzultirala odvjetnika za razvod i molio je Brucea da je zaustavi. Navodno je preklinjao Brucea: 'Nikad, nikad, nikad je više neću prevariti!'

Bruce, navodi izvor, još nije bio spreman rukovati se s Ashtonom, ali je obećao da će razgovarati s Demi i da će joj savjetovati da, ako odluči pokušati sačuvati brak, pokuša s tradicionalnim bračnim savjetovalištima, ne savjetovalištima u kabala centru.