više se ne srami

Brooke Shields otkrila zašto je odlučila nositi bikinije u 50-ima

27.06.2018 u 15:15

Bionic
Reading

Glumica koja je svjetsku slavu stekla kao tinejdžerica u filmu 'Plava laguna' i kultnoj reklami Calvina Kleina, Brooke Shields, otvoreno je progovorila o manjku samopozdanja kada je riječ o nošenju bikinija u 50-ima

Posljednjih godina 53- godišnja Brooke Shields počela je obraćati veću pozornost tjelesnom izgledu u ljetnim mjesecima, pokušavajući prekriti nedostatke nošenjem dugih kupaćih kostima.

Svoju ljetnu praksu, kako sama otkriva, odlučila je napokon prekinuti kada je shvatila da svojoj kćerim šalje štetnu poruku o tjelesnom samopouzdanju.

Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nekoć sam nosila kupaće kostime koji bi praktički sezali do koljena', prisjeća se Brooke u razgovoru za američki magazin InStyle.

'Moja najstarija kćer bi mi uvijek rekla 'Ti kupači kostimi te čine ogromnom i djeluju neudobno'. Tada sam shvatila da je vrijeme da poradim na vlastitom samopouzdanju kako bi svojoj kćer bila najbolji primjer'.

  • +2
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Iako se u bikiniju nije mogla vidjeti godinama, Brooke je u 50-ima svoje ponovno otkriveno samopouzdanje proslavila nizom bikini fotografija na Instagramu, a nedavno je imala značajniju ulogu u kampanji brenda kupaćih kostima Swimsuits For All.