NOVI BABY BOOM

Brojne ljepotice u slatkom iščekivanju

30.10.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Neke od najljepših žena svijeta, a i Hrvatske, uskoro će proširiti obitelj. Tako će majka postati Shakira, drugo dijete će dobiti Monika Mamić i Vanja Modrić, dok će Branka Krstulović treći put postati majka

Nakon nedavnog vala razvoda, estradu je ovih dana preplavio baby boom.

U samo nekoliko tjedana doznali smo da neke od najljepših Hrvatica proširuju obitelj. Branka Krstulović tako će na proljeće dobiti treće dijete, a Monika Mamić i dizajnerica Monika Sablić drugo.

Naše ljepotice valjda su slijedile svjetski trend jer jedna od najljepših žena svijeta Adriana Lima očekuje drugo dijete, dok će najvatrenija latino pjevačica Shakira postati majka prvi put.

'Istina je, trudna sam', rekla je Branka Krstulović časopisu Story. Bivša misica i njen suprug Hrvoje Krstulović iskustvo mijenjanja pelena i buđenja po noći stekli su već sa šestogodišnjim sinom Antom i trogodišnjim Nikom.

'Trudnoća je na samom početku, ali osjećam se jako dobro i nadam se da će tako ostati i do kraja trudnoće', rekla je Branka.

Bivša voditeljica Monika Mamić je u posljednje vrijeme koristila svaku priliku u kontaktu s medijima da istakne kako bi voljela još jedno dijete.

'Ne bih voljela da Josip ostane sam, ali vidjet ćemo što će biti', rekla nam je nedavno Monika i želja joj se ostvarila.

U slatkom iščekivanju prvi put je i Marta Žegura koja dijete čeka s glumcem
Franom Perišom. Razlika od 23 godine između njih nije im stala na put. Lijepa brineta i pomoćnica kostimografkinje u kazalištu ZeKaeM u osmom je tjednu trudnoće i osjeća se odlično.

Sretna vijest o drugom djetetu u obitelji Modrić razveselila je cijeli svijet. Najuspješniji nogometaš naše reprezentacije nakon kratkog vremena osvojio je navijače Real Madrida svojim vještinama. Luki tako cvjetaju ruže u obiteljskom i u poslovnom životu, jer njegova veza i brak s Vanjom za sada nemaju nikakvih turbulencija i tračeva.

Nakon nekoliko mjeseci šuškanja o njenoj prvoj trudnoći, kolumbijska pjevačica Shakira nedavno je napokon dala i službenu potvrdu da će uskoro postati mama. Svoje obožavatelje o tome je obavijestila na svojoj web stranici. 'Kao što mnogi od vas već znaju, Gerard i ja smo jaako sretni što ćemo uskoro postati roditelji. Zbog trudnoće moram otkazati nastupe u narednim mjesecima, nadam se da me razumijete', napisala je 35-godišnja Shakira koja je s igračem Barcelone, deset godina mlađim Gerardom Piqueom, vezu počela prije dvije godine, a u javnosti su se zajedno počeli pojavljivati tek u ožujku prošle godine.