NESRETAN ODABIR

Britney Spears zbog štikli doživjela modnu neugodnost

28.02.2018 u 20:47

Bionic
Reading

Zavidnu liniju kojom redovito oduševljava fanove na društvenim mrežama, pop princeza Britney Spears imala je priliku predstaviti u punom sjaju na dodjeli nagrada Hollywood Beauty

Kao u danima najveće slave, Britney za scenske nastupe i pojavljivanja na glamuroznim događanjima redovito odabire seksepilne kreacije kojim ističe zavidnu liniju.

  • +7
Britney Spears Izvor: Reuters / Autor: Mario Anzuoni

Na dodjeli nagrada Hollywood Beauty zablistala je u minijaturnoj haljini s presijavajućim detaljima, no iako na prvi pogled glamurozno izdanje princeze popa izgleda besprijekorno, jedan manji detalj uspio je pokvariti cjelokupan dojam.

Pogledom na stopala, mnogi su uočili da se Britney te večeri itekako namučila s tankim remenčićima štikli koji nisu uspjeli u potpunosti kontrolirati stopalo i nožne prste.

  • +7
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britneyn odabir neudobnog i, po svemu sudeći, malog modela štikli očekivano nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama, no u većoj modnoj kritici javnost ju je odlučila poštediti ističući njezin fantastičan izgled.

Svoju zavidnu liniju Britney može zahvaliti i predanim treninzima u teretani, a moć društvenih mreža nerijetko iskoristi kako bi brojnim fanovima dokazala da se uložen trud itekako isplatio.

Gearing up for summer!!! ⭐️🎀⭐️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on