PRIJATELJICA CATHERINE ZETA-JONES:

'Brinem se za njezino psihičko zdravlje'

02.09.2013 u 17:55

Bionic
Reading

Anna Walker, voditeljica i vrlo bliska prijateljica Catherine Zeta-Jones, progovorila je o razvodu slavnog glumačkog para

Iako se njihov brak doimao čvrst kao stijena, slavni Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones odlučili su se razdvojiti i razmisliti o daljnjem životu.

Nakon što su se odvojili na neko vrijeme kako bi odlučili što i kako dalje, čini se kako je 69-godišnji Michael ustrajniji u tome da do konačnog razlaza zaista dođe.

Piše se kako je brak Douglasu postao hladno, mračno mjesto i poželio je izaći iz njega kako bi pronašao mir. Više u tome ne vidi smisao.
Iako će njihovo dvoje djece, koji su u tinejdžerskoj dobi, najviše patiti, Michael namjerava ostati uzoran otac.

Voditeljica Anna Walker, koja je i vjenčana kuma, jako je zabrinuta za Catherine koja se istovremeno bori s psihičkim poremećajem.

'Sljedećih nekoliko tjedana bit će vrlo teško i jako sam zabrinuta za nju. Ovo vrlo traumatično vrijeme može vrlo negativno utjecati na njezino psihičko zdravlje. Njezina majka Pat je sada s njom, tako da znam da je u dobrim rukama, a i dobar lijek joj može pomoći. Catherine je vrlo staromodna i nikada nije htjela proći kroz razvod. Njezini roditelji Pat i Dai zajedno su više od 50 godina', rekla je Anna.