ELEGANTNA IZDANJA

Brigitte Macron odmjerila modne snage s prvom damom Švicarske, a dijele i ljubav prema jednom detalju

16.11.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Francuski predsjednički par stigao je u kratki posjet Švicarskoj, a tom prigodom 70- godišnja Brigitte Macron odmjerila je modne snage s prvom damom Švicarske, Muriel Zeender Berset

Macronovi su ove srijede svečano dočekani u švicarskoj zračnoj luci od strane predsjedničkog para Berset, a potom i u predsjedničkoj rezidenciji u Bernu.

Francuska prva dama, Brigitte Macron, švicarsko tlo dotakla je u chic kompletu sive boje sastavljenom od haljine omiljenog A-kroja i odgovarajućeg kaputa elegantnog kroja, uz minijaturnu ručnu torbicu crne boje.

Brigitte Macron i Muriel Zeender Berset Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Kao i obično, kada je riječ o formalnim izdanjima 70- godišnje prve dame, i ovo potpisuje njezin omiljeni brend, luksuzna francuska kuća Louis Vuitton.

Prva dama Švicarske njezinom odabiru parirala je u crnom stajlingu postignutom drapiranom haljinom i elegantnim kaputom gotovo jednake dužine.

Nakon svečane dobrodošlice, prve dame zaputile su se do javne škole francuskog jezika u Bernu, impresioniravši profesore i učenike, dok su večernji sati bili tradicionalno rezervirani za državničku večeru.

Na ovoj svečanosti, koju je u čast Macronovih organiziralo Savezno vijeće u Bernu, modni odabiri prvih dama došli su do posebnog izražaja.

Kao dnevnim, večernjim izdanjem švicarske prve dame Muriel Zeender Berset dominirala je crna boja. Nju je istaknula jednostavnim modelom haljine s dodatkom naramenica i V-izrezom dekoltea, dodatno istaknutom dugom ogrlicom od bisera svezanom u čvor.

Detalj bijelih bisera isticao se i u večernjem izdanju Brigitte Macron. Poput Švicarke naglasila ga je ogrlicom, odabirom choker modela, koji je krasio visoki ovratnik njezine duge haljine ponoćno plave boje.