BRIGITTE MACRON

Chic kaputi njezina su slabost: Prva dama Francuske briljirala u elegantnom izdanju

10.10.2023 u 12:40

  • +6

Brigitte Macron

Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Bionic
Reading

Brigitte Macron pridružila se suprugu, francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu, u trodnevnom posjetu Njemačkoj te je ponovno oduševila svojim elegantnim modnim kombinacijama

Prva dama Francuske i u osmom desetljeću utjelovljenje je vječnog francuskog chica.

Poznata po svojim do posljednjih detalja dobro osmišljenim modnim izdanjima, Brigitte (70) je i u Njemačkoj očarala sve elegantnim stajlingom.

PARIŠKI DVOBOJ

Modni susret na vrhu: Kraljica Camilla mnoge je iznenadila haljinom odvažnog uzorka

Pogledaj galeriju

Ljubiteljica minimalizma za susret s njemačkim kancelarom Olafom Scholzom i njegovom partnericom Brittom Ernst u Hamburgu odabrala je tamnoplavu boju, a ona nikad ne izlazi iz mode te je odlična opcija za sve one koji najradije nose tamnije tonove, poput tamnosive, smeđe ili crne.

Elegantni kaputi koji prate figuru omiljena su opcija prve dame Francuske te se, usprkos popularnosti oversized krojeva, Macron drži svojih provjerenih modela. I nikad ne griješi!

Odličan tamnoplavi kaput klasičnog kroja bez greške je spojila s trendi haljinom od pletiva također u tamnoplavoj i stiletticama od brušene kože u istom tonu, a ovaj stajling za svaku pohvalu zaokružila je efektnim šalom u nekoliko tonova plave.