LICA S NASLOVNICA

Bradley Cooper se ogolio za internet

05.01.2015 u 22:43

Bionic
Reading

Glumac Bradley Cooper samo je jedna od osam slavnih osoba koja su ilustrirale najbolje uloge godine

Internetski časopis W okupio je osam sjajnih glumica i glumaca koji ilustriraju najbolje uloge godine. Slavne je fotografirao Tim Walker.

Na 'naslovnicama' modnog časopisa W našli su se Amy Adams, Emma Stone, Julianne Moore, Keira Knightley, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Bradley Cooper i Benedict Cumberbatch. Od svih navedenih zvijezda, Bradley Cooper jedini je pozirao praktički gol.

'Moja omiljena ljubavna priča je 'Prljavi ples'. Bila sam mala kad sam ga gledala i odmah sam poželjela biti Baby. Potpuno me osvojilo to što su ona i Patrick Swayze iz dvaju različitih svjetova, no ipak žele slične stvari od života. I, naravno, obožavala sam plesanje. Bilo mi je seksipilnije od većine scena seksa', rekla je Shailene Woodley za W.

'Seksualne scene za film 'Wild' bile su najeksplicitnije koje sam ikad snimila. Grozila sam se što ih moram snimiti, no te su scene bile važne. Bez njih, to je samo film o planinarenju – a to baš i ne zvuči posebno zanimljivo', komentirala je Reese Witherspoon svoja glumačka iskustva.