Užitak za sva osjetila

Boutique klub i restoran na Pagu, Tattva, otvorio sezonu novim programom Dine & Dance koji spaja sva osjetila

06.06.2022 u 14:51

Bionic
Reading

U subotu je otvorena sezona u restoranu Tattva na Zrću na otoku Pagu

Jedan od najljepših hrvatskih otoka, s dugom poviješću i tradicijom, istovremeno je prava party meka - hrvatska Ibiza - Pag će i ove godine biti it mjesto za godišnji odmor. Tattva je boutique klub i restoran na plaži koji se već nakon prošlogodišnjeg otvaranja zacrtao na kartu omiljenih mjesta koje obavezno morate posjetiti na hrvatskoj obali. Ovogodišnja sezona predstavlja novi koncept i program Dine & Dance koji će, ne sumnjamo, mnogima postati omiljena ljetna aktivnost.

Dine & Dance

Miris soli u zraku, pijesak pod nogama, najukusnije gastronomske delicije uz vrhunska hrvatska vina, uz fantastičnu glazbenu ponudu koja vas zove na ples. Ljeto je pred vratima, a duge tople noći mogu biti još primamljivije kad sve ovo smjestite na jedno mjesto, prekrasan boutique klub i restoran Tattva. Smješten na jednoj od najpoznatijih hrvatskih plaža, ovogodišnjem programom dine&dance podiže ljestvicu još više. Dine and dance je koncept koji će gostu pružiti unique experience uživanja u kvalitetnoj hrani i još boljoj glazbi uz koju ćete sigurno zaplesati nakon jela. Uz program Dine and dance održavat će se i razne prigodne večeri kao što je Full Moon party, Fusion night, Emotion night kojoj je cilj kod gosta izazvati emociju. Večeri će često začiniti i nastupi različitih performera kao što je fire show, bellydnace performance, nastupi DJ-eva te razni drugi sadržaji, sve s ciljem da gost dobije potpun doživljaj kvalitetne hrane i programa.

Tattva Pag

Sve to odvija se u prekrasnoj Tattvi, uređenoj u boho stilu, s detaljima koji će vas očarati na prvu. Na trenutak ćete pomisliti da ste ukrali komadić svijeta samo za sebe i da je vrijeme oko vas stalo. Ostali ste vi, vaši dragi ljudi, prekrasna ambijent i more - za sve ostalo pobrinut će se vrhunski stručnjaci koji su ovo mjesto zamislili točno onakvim kakvim ga možete osjetiti. Tattva je spoj iskustva, vrhunske usluge, prekrasnog ambijenta i vašeg doživljaja slobode. Sve je u znaku prirode, a prostorom dominiraju detalji koji slave istu. Pet elemenata zemlja, voda, vatra, zrak i eter, koji se skrivaju u nama i oko nas – filozofija je Tattve Pag. U Tattvi se spaja nekoliko različitih svjetova, povezujući sva naša osjetila i stvarajući ugođaj kakvog nigdje niste osjetili.

Užitak za sva osjetila

Kuhinja u Tattvi pobrinut će se da vaša nepca uživaju kroz cijeli vaš večerašnji doživljaj. Nova ekipa na čelu s Nikolom Radovanovićem, kuharom s višegodišnjim inozemnim iskustvom gastronomiju ovog mjesta dovela je do savršenstva. U pripremi jela koriste se isključivo lokalne namirnice, autohtone na otoku Pagu. Hrana je mediteranska, a uz kvalitetnu selekciju domaćih vina u ponudi su razni ukusni kokteli. Ideja Tattve je da posjetiteljima Zrća pruži jedan drugačiji doživljaj koji je drugačiji od ostatka ponude. Cilj je približiti se publici, a opet ostaviti autentičnost da progovara iz svakog aspekta ovog projekta. Vlasnici Mirela i Boris Šuljić, eminentni hrvatski ugostitelji, ovim su projektom ponovo pokazali kako su dobra ideja i ustrajnost vođena kvalitetom definitivno pun pogodak. Više o Tattvi potražite ovdje.