IT BREND DANAŠNJICE

Bottega Veneta lansirala torbe koje će biti veliki modni hit, a viđat ćete ih posvuda

15.09.2021 u 13:24

Bionic
Reading

Naziva Wardrobe 02, pre-fall kolekcija s potpisom jednog od najvećih dizajnerskih brendova današnjice stiže s dvije torbe kultnog izgleda, a koje će u mjesecima koji dolaze nesumnjivo uživati veliku popularnost u modnim krugovima

Britanki dizajner Daniel Lee na čelu talijanske kuće Bottega Veneta ne prestaje intrigirati modnu javnost svojim dodacima koji nedugo nakon lansiranja postaju must-have na svjetskoj modnoj sceni. Identičan scenarij mogao bi se dogoditi s dva nova model torbi predstavljenih u pre-fall kolekciji brenda.

Riječ je o modelima naziva Mount Bermuda i Mount Envelope čija je zajednička karakteristika detalj masivnog lanca i luksuzni materijal kože. One dame koje žele uložiti u statement model torbe neće pogriješiti odabirom Botteginog Mount Bermuda modela koji se ističe jedinstvenim tote oblikom u kombinaciji s drvenom ručkom.

S druge strane nalazi se model Mount Envelope koje, kako mu samo ime sugerira, dizajnom podsjeća na omotnicu pisma a u prodaji je dostupna u tri različita materijala, u odnosu na model Mount Bermuda koji stiže u verziji od meke teleće kože.

  • +22
Crossbody torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo